رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مشتری که پیش از این بین ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان بوده، به ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است.
علی اصغر ملکی در گفتگو با مهر از افزایش قیمت گوشت گوسفندی پس از عید قربان در بازار خبر داد و اظهارداشت: قیمت این نوع گوشت بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان افزایش یافته است.
به گفته وی، قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مشتری که پیش از این بین ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان بوده، پس از عید قربان به ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است.
ملکی افزود: قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مغازهدار که پیش از این بین ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان بوده، در حال حاضر به ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه قبلا نیز پیش بینی شده بود که در ماه مهر با توجه به فرارسیدن، ایامی مانند عیدقربان با کاهش عرضه دام مواجه خواهیم بود، گفت: هم اکنون در آستانه ایام محرم هستیم و در این ایام نیز نذوراتی که مردم دارند و ذبحی که انجام میشود، به کاهش عرضه دام دامن میزند.
ملکی با اشاره به آغاز فصل سرما، اضافه کرد: هرچه به فصل زمستان نزدیکتر میشویم، مصرف پروتئین هم بالاتر میرود. از سوی دیگر نیز با نزدیک شدن به انتهای سال، عرضه دام کمتر میشود.
وی ادامه داد: این موضوع ممکن است در قیمت گوشت قرمز تاثیرگذار باشد و به همین دلیل مسئولان باید به فکر باشند تا دچار کمبود عرضه نشویم.