کد خبر: ۴۹۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - 01 September 2015
وزیر صنعت،معدن و تجارت گفت: باید درخصوصی سازی ها دقت بیشتری شود و به اهل آن واگذار شود وگرنه تبعات زیادی برای کشور ایجاد می کند.
محمدرضا نعمت‌زاده در نشست مشترک با دبیرکل خانه کارگر و اعضا که به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر برگزار شد، افزود: در دولت پنجم آغاز واگذاری ها و خصوصی سازی در کشور بود و اینجانب خود متولی این حرکت در صنعت بودم و در آن دوره بالغ بر 300 واحد صنعتی واگذاری صورت گرفت که قریب به 97 درصد آن دارای نتایج مثبتی بوده است چرا که خصوصی‌سازی به موقع و مناسب می‌تواند تحرکی به بخش تولید و خروج ماشین‌آلات فرسوده را منجر شود.

وی گفت: بطور مثال وقتی یک واحد نساجی به بانک مسکن واگذار و یا واگن پارس به وزارتخانه غیر تخصصی واگذار می شود نتیجه آن چه می شود؟

نعمت زاده گفت: در این دولت تلاش کردیم تا آنجا که مقدور است از واگذاری های غیر اصولی جلوگیری شود وهمیشه این مطلب به متولیان امر گوشزد می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رونق تولید، خروج از رکود و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی به عنوان یک اصل در این وزارتخانه پی‌گیری می‌شود.

وی افزود: با راه‌اندازی طرح‌های صنعتی راه برای توسعه کشور و اشتغال جوانان هموار می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینکه کارگران واحدهای صنعتی و معدنی از قشر زحمتکش این کشور می‌باشند، افزود: ‌باید تمامی حق و حقوق این قشر لحاظ شود و باید تلاش کنیم حتی در مواقع سخت نیز آنان را مورد حمایت قرار دهیم.

برپایه این گزارش؛ علیرضا محجوب دبیر کل خانه کارگر و نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از اتخاذ سیاست‌های اخیر این وزارتخانه به خاطر حمایت از تولید، رونق اقتصادی و خروج از رکود، گفت: خانه کارگر نیز همراه به دنبال اعتلای دولت یازدهم است چرا که با اقدامات لازم توانست تورم بالای سال 90 را پایین آورد و مسیرهای غلط اقتصاد گذشته را بتدریج اصلاح کند.

به گفته محجوب؛ عمده اقتصاد کشور در وزارت صنعت، معدن و تجارت تجلی یافته است و نقش بالایی در اقتصاد و توسعه کشور دارد.

محجوب در پایان گفت: اغلب واحدهای صنعتی نیاز به نقدینگی داشته تا بتوانند روی پای خود ایستاده و جلوی تعدیل کارگری را بگیرند. 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: