بانکداری ایرانی- مصرف برخی مواد غذایی در ماه مبارک رمضان و به خصوص برای افراد روزهدار میتواند آسیبهایی را به بدن روزهداران وارد کند. زیادهروی در مصرف مواد قندی و آشهای غلیظ و پر چرب، غذاهای پر چرب و پر نمک و نوشیدنیهای شیرین و غذاهای سرخ شده و پر روغن در صورتی که در وعدههای مختلف غذایی ماه رمضان مصرف شوند، میتواند آسیبهایی را به روزهداران وارد کند. در این اینفوگرافیک نبایدهای غذایی برای روزهداران را در سه وعدۀ غذایی مختلف مشاهده میکنید.
گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: وزارت بهداشت