معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، از حضور ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس خبر داد و گفت: به زودی بزرگترین شرکت ها در تابلوی بورس را شرکت های دانش بنیان تشکیل خواهند داد .
سورنا ستاری عصر امروز در مراسم رونمایی رسمی از احراز هویت غیرحضوری سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام )، این سامانه را یک سامانه هوش مصنوعی فوق العاده توصیف کرد و گفت: این سامانه بومی که در شرکت سپردهگذاری مرکزی طراحی شد، طرحی بزرگ و ماندگار برای کشور و اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.
وی افزود: اینکه در راه اندازی سامانه سهام عدالت نیز چند شرکت دانش بنیان مشارکت فعال داشتند، اتفاقی مهم بود.
ستاری، دارایی های نامشهود را نمادهای اقتدار کشورها خواند و با تاکید بر اینکه چالش موضوع داراییهای نامشهود باید برطرف شود، افزود: لازم است که در بحث داراییهای نامشهود ، فرایندهای قیمتگذاری مشخص باشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون اغلب شرکت ها آینده خود را در بورس می بینند و ما نیز آنها را ترغیب به حضور خواهیم کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، از معافیت های مالیاتی و گمرکی به عنوان تسهیلات ورود این شرکت ها به بازار سرمایه یاد کرد و افزود: هم اکنون ۳۳ شرکت دانش بنیان روی تابلوی بورس داریم که ارزش آن به ۱۸۰ هزار میلیارد تومان می رسد . همچنین ۱۶ شرکت جدید نیز تاییدیه های اولیه را برای ورود به بورس و فرابورس دریافت کرده اند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، حمایت از صندوق های جسورانه در بستر بورس را از برنامه های مهم این معاونت برشمرد و گفت: از توسعه این صندوق ها و سکوهای تامین مالی جمعی حمایت خواهیم کرد.
به گفته ستاری، هم اکنون ۹ صندوق جسورانه در بورس فعال است و ۱۳ صندوق دیگر هم موافقت اصولی برای ورود به بازار سرمایه را دریافت کرده اند.