کد خبر: ۱۳۵۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - 12 June 2018
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید اگر هزاران مانع برای گرفتن وام پیش پای جوانان می‌گذاریم، دست کم شرایط کار را برایشان آسان کنیم.

بانکداری ایرانی ـدبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید اگر هزاران مانع برای گرفتن وام پیش پای جوانان می‌گذاریم، دست کم شرایط کار را برایشان آسان کنیم.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آمار بالای بیکاری فارغ‌التحصیلان و جویندگان کار، گفت: امروز رقمی که برای ایجاد یک فرصت شغلی اعلام می‌شود، در حدود ۱۵۰ میلیون تومان است؛ این در حالی است که بسیاری از جوانان جویای کار با اندک سرمایه‌ای که در اختیار دارند، نمی‌توانند برای خود اشتغالزایی کنند.

 وی با تاکید بر حمایت از کارآفرینان و دانش آموختگان، از دولت خواست شرایط کار را برای جوانان تسهیل کند و افزود: موانع پیش روی اشتغال جوانان به ویژه در بحث گرفتن وام و تسهیلات بانکی و قوانین و مقررات سخت باید برداشته شود تا با خیالی آسوده مشغول کار شوند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: با برکرواسی‌های اداری، قوانین سخت و پیچیده و هزاران مانعی که پیش پای جوانان، فارغ‌التحصیلان و کارآفرینان گذاشته‌ایم عملا فرصت‌های شغلی را از آن‌ها گرفته‌ایم، درصورتی که باید شرایط کار را تسهیل کنیم تا با هزینه کمتر بتوانند اشتغالزایی کنند.

ابوی از اشتغال خانگی به عنوان یکی از کسب‌وکارهای ارزان و درآمدزا نام برد و به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان توصیه کرد: یک شرکت تعاونی تشکیل دهند و با کنار هم گذاشتن سرمایه‌های اندک خود کسب و کاری راه‌اندازی کنند.

این مقام مسئول کارگری پرورش گل و گیاهان آپارتمانی را یکی دیگر از زمینه‌های اشتغال جویندگان کار عنوان کرد و گفت: پرورش گل و گیاه در یک فضای ۵۰ متری با میزان آب متناسب می‌تواند برای جوانان جذاب باشد. البته بعضا مزاحمت‌هایی از سوی شهرداری‌ها برای حضور فروشندگان گل و گیاه به وجود می‌آید یا سخت‌گیری‌هایی از سوی اتحادیه‌های صنفی برای داشتن مجوز و پروانه کسب اعمال می‌شود که مشکلاتی را به وجود می‌آورد، به همین دلیل است که بر لزوم رفع موانع و تسهیل شرایط کار تاکید می‌کنیم.

این مقام مسئول کارگری از شهرداری‌ها خواست تا بخشی از فضاهای تحت اختیار خود را به فارغ‌التحصیلان و کارآفرینان اختصاص دهند و فضای پارکینگ‌ها را به طور رایگان یا اجاره‌ای در اختیار جوانان جویای کار بگذارند تا محصولات خود را بفروشند.

به گزارش ایسنا، براساس آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، شهرداری‌ها موظفند به منظور فراهم کردن امکان دسترسی تولیدکنندگان کوچک و متوسط و فروشندگان کم سرمایه به بازار مصرف و عرضه تولیدات داخلی، با استفاده از زمین‌های متعلق به خود یا وزارت راه و شهرسازی، مکان‌های مناسبی در محدوده شهرها فراهم کنند و بر مبنای قیمت تمام شده به شکل روزانه،‌ هفتگی یا ماهانه به افراد اجاره دهند.
برچسب ها: کارگران ، بیکاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: