بانكداري ايراني - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فرصت برای توسعه صنایع دریایی کشور فراوان است و با پیش بینی های صورت گرفته قطعا سال آینده از ظرفیت صنعت کشتی سازی داخل استفاده بیشتری در ساخت و تعمیرات کشتی می شود.
به گزارش ایسنا، منصور معظمی - رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع (ایدرو) در جمع خبرنگاران در بازدید از شرکت کشتی سازی صدرا در بهشهر، اظهار کرد: در حال حاضر فقط از حدود ۲۰ درصد ظرفیت صنایع دریایی کشور استفاده می شود و این وضعیت، خلاف اقتصاد مقاومتی است.
وی گفت: در این راستا سند توسعه دریایی ایران تنظیم شده که طبق آن تا سال ۱۴۰۴ به حدود ۳۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز داریم.
معظمی افزود: هر کشوری که امکان دسترسی به منابع آبی دارد از این فرصت طلایی استفاده می کند و خوشبختانه در ایران حدود ۵۰۰۰ کیلومتر مرز آبی داریم که امیدوارم بتوانیم از ظرفیت بالقوه فراوانی که در صنعت دریایی کشور وجود دارد به صورت درست بهره گیری کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورهای جهان مرزهای آبی را محل توسعه قرار می دهند و به ویژه از این منطقه ژئو استراتژیک باید نهایت استفاه را ببریم.
معظمی گفت: صنعت دریایی کشور پتانسیل های بسیار فراوان و خوبی دارد که بخشی از آن ساخت و تعمیرات کشتی است و شرکت صنایع دریایی صدرا که در حوزه ساخت و تعمیر کشتی و تولید سکوهای نفتی با تناژ بالا فعالیت می کند، به عنوان یک پتانسیل و ظرفیت خوب برای توسعه صنایع دریایی کشور محسوب می شود.
وی افزود: صنعت دریایی ایران دارای پتانسیل بالقوه بالایی است و امیدواریم دستگاه هایی مانند کشتیرانی جمهوری اسلامی و شرکت ملی نفت ایران به عنوان مصرف کننده محیطی را برای صنعت دریایی کشور فراهم کنند تا همه کارها در ایران انجام شود و از تولیدات و خدمات ملی استفاده کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: وزارت صنایع به عنوان متولی و مسئول حمایت از صنعت کشور در تلاش است تا از شرکت های صنایع دریایی ایران حمایت کند و خوشبختانه با تفاهم هایی که صورت گرفته سرمایه گذاری ها را به سمت داخل کشور هدایت می کنیم.
معظمی اظهار امیدواری کرد با تمهیداتی که در نظر گرفته شده و با حمایت نمایندگان مجلس از سال آینده بتوانیم بخشی از ظرفیت داخلی را بیشتر به کار بگیریم و شاهد توسعه بیشتر صنعت دریایی کشور باشیم.
وی گفت: قطعا پس از برجام فرصت های بیشتری برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده و مشارکت شرکت های بزرگ خارجی برای کار با ایران افزایش پیدا کرده اما از این پس بستگی به هنر ما دارد که بتوانیم ظرفیت های بالقوه کشور، نیروهای توانمند و ارزشمند فراوان و تکنولوژی را با هم ترکیب کنیم تا صنعت دریایی کشور را رونق بیشتری بدهیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان خاطرنشان کرد: فرصت برای توسعه صنایع دریایی کشور فراوان است و با پیش بینی های صورت گرفته قطعا سال آینده از ظرفیت صنعت کشتی سازی داخل کشور استفاده بیشتری در ساخت و تعمیرات کشتی می شود.