کد خبر: ۱۱۳۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۶ مهر ۱۳۹۶ - 28 September 2017
دبیر انجمن صنفی بیسکوییت، شیرینی و شکلات با اشاره به میزان ظرفیت تولید سالانه شیرینی و شکلات در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن ظرفیت خالی تولید در این صنعت وجود دارد.

بانكداري ايراني - دبیر انجمن صنفی بیسکوییت، شیرینی و شکلات با اشاره به میزان ظرفیت تولید سالانه شیرینی و شکلات در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن ظرفیت خالی تولید در این صنعت وجود دارد.

جمشید مغازه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت رکودی بر بازار شیرینی و شکلات در کشور حاکم است، اظهار کرد: جالب است بدانید که ظرفیت صنعت شیرینی و شکلات در کشور رقمی معادل ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است در حالی که تنها حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن شیرینی و شکلات توسط واحدهای مربوطه تولید می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن ظرفیت خالی در صنعت شیرینی و شکلات در کشور وجود دارد و باید با ایجاد رونق و تحریک بازار بتوانیم از پتانسیل‌های موجود استفاده کرده و در راستای بهره‌وری از ظرفیت‌ها حرکت کنیم.

دبیر انجمن صنفی بیسکوییت، شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه شیرینی و شکلات به عنوان کالای لوکس به شمار می‌روند و جزو کالاهای اساسی نیستند، خاطرنشان کرد: خرید این کالاها به توان و قدرت خرید مردم بستگی دارد و جزو سبد اصلی محصولات غذایی خانوارها به شمار نمی‌آید.

مغازه‌ای با تاکید بر اینکه واردات و قاچاق لطمه اساسی به صنعت شیرینی و شکلات در کشور وارد کرده است، گفت: باید بتوانیم با برنامه‌ریزی درست واردات شیرینی و شکلات را به کشور مدیریت کرده و از قاچاق بی‌رویه این محصولات جلوگیری به عمل آوریم.

وی در مورد میزان قاچاق شیرینی و شکلات به کشور، عنوان کرد: در ارتباط با قاچاق آمار دقیقی وجود ندارد و نمی‌توان در این رابطه عددی را اعلام کرد. علاوه بر این در مورد واردات باید خاطرنشان کرد که مقادیری از کالاها به صورت کم‌اظهاری وارد می‌شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: