دکتر عزتالله فولادوند مطالعه کتاب «معرفتشناسی علم اقتصاد» را پیشنهاد داد و گفت: این کتاب منازعات دیرین میان اقتصاددانان لیبرال و مارکسیست را به خوبی بیان کرده است.
دکتر عزتالله فولادوند کتاب «معرفتشناسی علم اقتصاد» را برای مطالعه پایان هفته پیشنهاد داد و به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: توجه مخاطبان علاقهمند به حوزه سیاست، اقتصاد و فلسفه را به کتاب دکتر موسی غنینژاد جلب میکنم، این کتاب منازعات دیرین میان اقتصاددانان لیبرال و مارکسیست را به خوبی بیان کرده است.
وی افزود: مولف این کتاب به بحث «معرفتشناسی علم اقتصاد» از زاویه فلسفی و معرفتشناسی پرداخته و با این نگاه به خوبی منازعات میان دو گروه را روشن کرده است.
درباره کتاب
این کتاب درباره «معرفتشناسی» در معنای عام آن و با تاکید بر معرفتشناسی علم اقتصاد نوشته شده است. به نوشته مولف، معرفتشناسی به طور کلی ناظر بر مطالعه شرايط حصول و شكلگيری معرفتهای معتبر است و کارش پاسخ دادن به این پرسش است که علوم مختلف چگونه ممكن هستند؟ منظور از معتبر، اشاره به اعتبار صوری به معنی منطقی كلمه (انسجام منطقی) و نيز اعتبار شرايط حصول ناظر بر مسايل مختلف واقعی است. اصطلاح حصول، حاكی از آن است كه معرفت نوعی جريان است بين ذهن شناسنده و موضوع شناخت.
مطالب کتاب در چهار گفتار سامان داده شده است و فهرست مطالب آن عبارتند از «درباره مبانی معرفتی علم اقتصاد»، «معرفت شناسی و روش شناسی مارکسیستی»، «مبانی معرفت شناختی اقتصاد کینزی»، «هایک و رویکرد معرفت شناختی برای تویح نظم بازار» و «درباره برخی مباحث روش شناختی جدید در علم اقتصاد».