کد خبر: ۸۹۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۵ - 23 December 2016
مدیرعامل سازمان هواپیمایی معتقد است با توجه به اقدامات مثبتی که ایرلاین های ایرانی برای افزایش سرمایه های خود انجام داده اند، طرح کفایت سرمایه شرکت های هواپیمایی ایرانی گام های موفقیت آمیز جدی پشت سر گذاشته است.

مدیرعامل سازمان هواپیمایی معتقد است با توجه به اقدامات مثبتی که ایرلاین های ایرانی برای افزایش سرمایه های خود انجام داده اند، طرح کفایت سرمایه شرکت های هواپیمایی ایرانی گام های موفقیت آمیز جدی پشت سر گذاشته است.

علی عابدزاده - معاون وزیر راه و شهرسازی - در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اجرای طرح کفایت سرمایه ایرلاین ها توضیح داد: خوشبختانه پس از اجرای این دستور العمل تقریبا تمام ایرلاین های ایرانی کار خود را برای رسیدن به عدد مدنظر سازمان هواپیمایی آغاز کردند و تاکنون گام های موثری در این زمینه براشته شده است.

به گفته وی، در حال حاضر تعدادی از ایرلاین ها به کفایت سرمایه مدنظر این سازمان رسیده اند و شرکت های باقی مانده نیز برنامه ریزی های دقیقی به این منظور به کار بسته اند.

مدیرعامل سازمان هواپیمایی درباره رویکرد این سازمان در برخورد با ایرلاین های باقی مانده نیز گفت: با توجه به نگاه مثبتی که این شرکت ها به پیگیری بحث کفایت سرمایه داشته اند سازمان هواپیمایی نیز ضمن نظارت بر فرایند اجرای کار، حمایت لازم را از آنها صورت خواهد داد تا شرایط مدنظر اجرایی شود.

عابدزاده درباره پایان یافتن زمان شش ماهه اجرای این طرح نیز اظهار کرد: آنچه اصلی ترین اهمیت را داشت پیگیری جدی این موضوع از سوی شرکت ها بود که با توجه به پیگیری های صورت گرفته سازمان در چارچوبی که کار در آن کلید خورده به حرکت خود ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا، در دی ماه سال گذشته سازمان هواپیمایی مصوبه کفایت سرمایه ایرلاین ها را نهایی کرد تا در چارچوب آن این شرکت ها موظف شوند ظرف شش ماه به رقم مدنظر این سازمان برسند.

بر این اساس شرکت هایی که مبادرت به اخذ پروانه برقراری پرواز های برنامه ای داخلی می کنند، ۱۷۵ میلیارد تومان، پرواز های بین المللی ۲۰۰ میلیارد تومان، همچنین شرکت هایی که مبادرت به اخذ پروانه پروازهای چارتری (دربستی) می کنند داخلی ۱۴۰ میلیارد تومان و بین المللی ۱۷۵ میلیارد تومان تعیین شد.

پروانه بهره برداری شرکت های بار هوایی ۵۰ میلیارد تومان و خدمات ایر تاکسی ۳۰ میلیارد تومان تعیین شده است. پروانه بهره برداری کامل، شامل برقراری پروازهای برنامه ای، چارتر و بار ۳۵۰ میلیارد تومان تعیین شده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: