بر اساس گزارشهای بانک مرکزی، هفت گروه کالایی چای، قند و شکر، گوشت قرمز، روغننباتی، سبزیهای تازه، میوههای تازه و تخممرغ در هفته اخیر نسبت به هفته گذشته، باز هم گران شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، گزارشهای رسمی دولت نشانگر آن است که در هفته منتهی به ۲۱ آبانماه، گروههای کالایی چای، قند و شکر، گوشت قرمز، روغننباتی، سبزیهای تازه، میوههای تازه و تخممرغ نسبت به هفته قبل از آن، با افزایش قیمت مواجه شدند، در عین حال لبنیات با ثبات قیمت و برنج، حبوبات و گوشت مرغ نیز کاهش قیمت را تجربه کردند.
بر اساس آمارهای بانک مرکزی، تخممرغ با ۱.۱ درصد، میوههای تازه ۰.۷ درصد، سبزیهای تازه ۴.۹ درصد، گوشت قرمز ۰.۱ درصد، قند و شکر ۰.۱ درصد، چای ۱.۳ درصد و روغننباتی ۰.۱ درصد افزایش قیمت و گوشت مرغ ۲.۲ و حبوبات و برنج هر یک ۰.۷ درصد کاهش قیمت را تجربه میکنند.
لبنیات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته گذشته ثابت بود، قیمت تخممرغ معادل ۱.۱ درصد افزایش داشت و شانهای ۸۷۰۰ تا ۱۰ هزار تومان به فروش میرفت.
برنج و حبوب
در هفته مورد گزارش، در گروه برنج بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۷ درصد و برنج داخله درجه یک ۰.۸ درصد کاهش یافت، قیمت برنج داخله درجه دو بدون تغییر بود. در گروه حبوب بهای لوبیای سفید معادل ۰.۷ درصد و لوبیا قرمز ۰.۲ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۱.۷ درصد کاهش داشت.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری، هندوانه عرضه نمیشد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میگردید. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه بهای سیب قرمز معادل ۵.۳ درصد، سیب زرد ۳.۸ درصد، انگور ۹.۲ درصد و کیوی ۰.۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۱۰.۶ درصد افزایش یافت. در گروه سبزیهای تازه بهای سبزیهای برگی ثابت بود. قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۴ درصد تا ۲۲.۵ درصد افزایش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند بدون تغییر بود. قیمت گوشت تازه گوساله و گاو معادل ۰.۲ درصد افزایش ولی بهای گوشت مرغ ۲.۲ درصد کاهش یافت.
قند، شکر، چای و روغننباتی
در این هفته قیمت قند و روغننباتی جامد ثابت بود، بهای شکر ۰.۲ درصد، چای خارجی ۱.۳ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش داشت.