کد خبر: ۲۲۶۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 16 June 2025

استمرار خدمت، استحکام پایه های امنیت غذایی، راهبرد بانک کشاورزی در شرایط کنونی است

مدیرعامل بانک کشاورزی، در جلسه‌ای با مدیران ارشد این بانک، ضمن محکومیت حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، با تأکید بر نقش راهبردی بانک کشاورزی در حفظ امنیت غذایی و اقتصادی کشور، خواستار حفظ روحیه، مسئولیت‌پذیری و تداوم خدمت‌رسانی در شرایط کنونی شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی، در جلسه‌ای با مدیران ارشد این بانک، ضمن محکومیت حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، با تأکید بر نقش راهبردی بانک کشاورزی در حفظ امنیت غذایی و اقتصادی کشور، خواستار حفظ روحیه، مسئولیت‌پذیری و تداوم خدمت‌رسانی در شرایط کنونی شد.

 در پی حملات موشکی رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، وهب متقی‌نیا مدیرعامل بانک کشاورزی، روز یک‌شنبه ۲۵ خردادماه در نشستی با اعضای هیأت مدیره، هیأت عامل، رؤسای ادارات ستادی و ارتباط زنده تصویری با مدیران استانی،ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای حملات اخیر و محکومیت شدید این تجاوز آشکار، اظهار داشت: ما چالش های سخت‌تری را پشت سر گذاشته‌ایم و امروز نیز، با اتکا به مردم و برکت خون شهدا، مسیر تعالی این سرزمین را با عزم و انگیزه مضاعف ادامه خواهیم داد؛ حزن و رکود جایی در قاموس ما ندارد؛ اکنون زمان انسجام، امید و تلاش بیشتر است.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر مصرف صحیح تسهیلات و مدیریت بهینه اعتبارات، خاطرنشان کرد: باید نظارت مناسبی بر نحوه مصرف تسهیلات داشته باشیم تا منابع مالی به واحدهای تولیدی تخصیص یابد و از ورود این منابع به بازارهای سوداگرانه اجتناب شود.

متقی‌نیا در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران، اعلام کرد: تاکنون پرداخت ۱۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران را تقبل کرده‌ایم و آمادگی داریم این عدد را تا ۳۰ هزار میلیارد تومان نیز افزایش دهیم تا هیچ تأخیری در پرداخت‌ها ایجاد نشود.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان سخنان خود، اظهار داشت: هر یک از ما در جایگاه خود وظیفه داریم که با روحیه بالا، تعهد و مسئولیت‌پذیری، اجازه ندهیم کوچک‌ترین خللی در روند خدمت‌رسانی به مردم عزیز کشورمان به‌وجود آید و در هر شرایطی فعال، مشتاق و آماده خدمت باشیم. ان‌شاءالله خداوند متعال یاری‌گر این ملت نجیب و صبور باشد و سلامتی کامل را برای هموطنان گرامی به ویژه همکاران تلاشگرمان مسئلت داریم.

 

نظر شما