در این مراسم که با حضور فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، جمعی از مدیران ارشد این بانک و اصحاب رسانه برگزار شد، اپلیکیشن مباشر به صورت رسمی رونمایی و قابلیت های آن برای حاضران تبیین شد.
به گزارش بانکداری ایرانی؛ بانک ملت با طراحی و تولید اپلیکیشن مباشر سعی کرده است تا دسترسی به خدمات بانکی را برای مشتریان حقوقی تسهیل کند و با استفاده از این اپلیکیشن گزارش های کلان و مهم مربوط به حساب های ریالی و ارزی مشتریان حقوقی و همچنین تسهیلات و تعهدات شرکت را در اختیار مدیران و کاربران منتخب این شرکت ها قرار دهد.
وی گفت : یکی از قابلیت های خاص این اپلیکیشن، کارتابل تراکنش های بانکی است که از طریق آن، صاحبان امضای شرکت ها قادر خواهند بود تا تراکنش های غیرحضوری شرکت را رویت و تایید کنند.
این مدیر بانکی با تاکید بر اینکه اپلیکیشن مباشر با استفاده از آخرین فناوری های روز به صورت پویا طراحی شده است ، گفت : هریک از کاربران اپلیکیشن، امکان تعریف پارامترهای موردنظر را برای دریافت گزارش ها و هشدارهای تعبیه شده خواهند داشت و می توانند با توجه به نقش تعیین شده در شرکت، نسبت به انجام تنظیمات لازم در اپلیکیشن اقدام و از آن استفاده کنند. مشتریان حقوقی و مدیران شرکتها که به دلیل سفر یا ماموریت قادر به حضور در دفتر کار نیستند، میتوانند با استفاده از سامانه ارائه خدمات بانکی پیشرفته بر بستر موبایل، مانده حسابها، تسهیلات و تعهدات را بررسی و مدیریت کنند. سامانههای متنوعی مانند اینترنت بانک و سامانه محب بانک ملت در دسترس مشتریان قرار دارد و خدمات بانکی را به راحتی به دفاتر کاری و گوشیهای هوشمند منتقل میکند.
مدیرعامل بانک ملت گفت: این بانک با مدیریت ۱۱.۵ درصد نقدینگی کشور، جایگاه را به عنوان پیشتاز منابع و تسهیلات میان بانکها تثبیت کرده است.
فرشید فرخنژاد با اشاره به تسعیر ارز ۳۶ میلیارد تومانی، اعلام کرد: این رقم طبق دورههای زمانی و بر اساس نرخهای ETS محاسبه شده است. پس از کسر مالیات و اعمال اصلاحات حسابرسی، عدد نهایی در صورتهای مالی بانک درج خواهد شد.
دو مرحله افزایش سرمایه در این بانک برنامه ریزی شده که افزایش سرمایه از محل سود انباشته اولین گام در این مسیر است. درخواست افزایش ۶۵ هزار میلیارد تومانی به حسابرس ارائه شده و پس از دریافت تاییدیه بانک مرکزی و سازمان بورس، عملیاتی خواهد شد. دومین گام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها نیز در حال اجرا است و با تحقق آن، بانک ملت دارای سرمایه بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی خواهد شد.
در ۸ ماه سال بیش از ۲۶ درصد رشد در منابع بانک ملت ثبت شد. سهم این بانک از نقدینگی جامعه از ۱۰.۶ درصد در پایان سال گذشته به ۱۱.۵ درصد افزایش یافته است. این رشد، جایگاه بانک ملت را به عنوان پیشتاز منابع و تسهیلات در میان بانکهای بورسی تثبیت کرده است.
بانک ملت به تمامی اهداف پیشبینی شده در سال جاری دست یافته و با بهرهگیری از مزایای رقابتی، جایگاه را در صنعت بانکداری حفظ کرده است.
بانک ملت با تمرکز بر افزایش سرمایه، گسترش خدمات دیجیتال و رشد منابع، جایگاه را به عنوان بزرگترین بانک بورسی تقویت کرده و به مسیر موفقیت آمیز ادامه میدهد.