کد خبر: ۲۲۰۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 24 September 2024

بانکداری ایرانی-رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی از رفع مشکلات توزیع شکر خبر داد و اظهار کرد: توزیع شکر در بازارگاه و با نرخ مصوب انجام می‌شود و دیگر مشکلاتی همچون نوسانات قیمتی وجود ندارد و حتی با قیمتی کمتر از نرخ مصوب نیز عرضه می‌شود.

به گزارش ایسنا، شکر جزو مواد اولیه اصلی بسیاری از واحدهای تولیدی صنعت غذاست. این محصول تاکنون چالش‌های بسیاری را برای عرضه‌کنندگان اصلی داشته و از جمله چالش‌های اصلی این محصول دو نرخی بودن آن است که موجب می‌شود سود اصلی نصیب دلال‌ها شود چراکه به دلیل همین مسئله در خرده فروشی‌ها شکر وجود ندارد و یا حتی با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد. حتی بر اساس شواهد موجود بر روی برخی از شکرهای بسته بندی شده هیچ قیمتی درج نشده و در بسیاری از مواقع با قیمت بالاتری به فروش می‌رسد.

از جمله دلایلی که این مشکلات را به وجود آورد مشخص نبودن محل تامین بود که عرضه‌کنندگان از بازار آزاد تهیه می‌کردند و به‌گونه‌ای می‌توان گفت شیوه توزیع شکر مشکل داشت و بازار این محصول را دچار نوسان و ناترازی کرده بود و در این میان هم توزیع‌کنندگان اصلی از شرایط موجود ناراضی بودند و هم مردم به دلیل نبودن نرخ مشخص و گران فروشی دچار نارضایتی شده بودند. اما به گفته رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی حالا دیگر توزیع شکر در بستر سامانه بازارگاه صورت می‌گیرد و مشکلات موجود حل شده است.

رضا کنگری-رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره علت ناترازی قیمت‌ خرید و عرضه شکر اظهار کرد: علت این ناترازی‌ها نبود اتحادیه بنکداران در سامانه بازارگاه و مشخص نبودن منبع تامین بنکداران مواد غذایی بود که از بازار آزاد به نرخ‌های متفاوت تهیه می‌شد، به همین دلیل نیز مشکلاتی در قیمت به وجود آورده بود که خوشبختانه این مشکل رفع شده و در حال توزیع است و همین امر موجب ثبات در بازار شده است.

وی افزود: با برگزاری جلسات متعدد بنکداران به بازارگاه متصل شدند به قیمت مصوب ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین و به قیمت مصوب ۴۰ هزار و ۵۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد و در این زمینه هیچ مشکلی نداریم.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی با تاکید بر اینکه کمبودی در حوزه شکر نداریم و حتی با قیمت کمتر از قیمت مصوب نیز عرضه می‌شود، درباره شیوه صحیح توزیع اظهار کرد: نظام توزیع در برخی زمینه‌ها همچون شکر مشکلاتی داشت که پیگیری‌ها و مکاتباتی انجام شد تا مشکل حل شود و در این زمینه دیگر مشکلی نداریم، اما در حوزه برنج به دلیل اینکه فصل برداشت برنج ایرانی است و ما در فصل ممنوعیت برداشت برنج ایرانی قرار داریم، برنج خارجی در بازار کم شده و این موارد موجب افزایش قیمت برنج در کشور است.

وی در پایان ضمن اشاره به اینکه میزان عرضه و تقاضای شکر در کشور با هم مطابقت دارد و هیچ چالشی در این زمینه نداریم، اظهار کرد: شکرهای بسته‌بندی نیز ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت‌گذاری شده و بر روی محصولات این قیمت درج می‌شود و تنها به همان قیمت به فروش می‌رسد.

باران ایرمان
برچسب ها: شکر ، قند ، بازارگاه ، بنکداران
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: