کد خبر: ۱۸۱۸۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 26 July 2020
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به بهبود عملکرد مالی بانک پارسیان در سال ۹۸ نسبت به سال قبل، مردمی‌سازی و عرضه سهام و واگذاری اموال و املاک بانک در راستای اجرای رفع موانع تولید و همچنین جهش تولید و اشتغال‌زایی در همکاری نزدیک با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را از اقدامات مهم بانک برشمرد.
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به بهبود عملکرد مالی بانک پارسیان در سال ۹۸ نسبت به سال قبل، مردمی‌سازی و عرضه سهام و واگذاری اموال و املاک بانک در راستای اجرای رفع موانع تولید و همچنین جهش تولید و اشتغال‌زایی در همکاری نزدیک با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را از اقدامات مهم بانک برشمرد.

به گزارش   روابط عمومی بانک پارسیان، دکتر کورش پرویزیان در مجمع عمومی عادی سالانه بانک که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تشکر از سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیران و تمامی پرسنل بانک پارسیان برای عملیاتی شدن برنامه‌ها و اهداف بانک، گفت: افزایش سرمایه بانک پارسیان در واپسین روزهای سال ۹۸ از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در راستای کمک به ثبات و پایداری بانک صورت گرفت و امیدواریم که افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران نیز در آینده‌ای نه چندان دور، عملیاتی شود.

دکتر پرویزیان ضمن ابراز رضایت از اجرای بهینه خواسته سهامداران مبنی بر ایجاد ثبات و پایداری بانک افزود: بسیاری از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با افزایش سرمایه بانک عملیاتی شده و امیدواریم که در رعایت قوانین و افزایش سرمایه بانک، بهبود مناسبی در خدمات‌رسانی بانک ایجاد شود.


اجرای قانون رفع موانع تولید، از تکالیف مهم بانک پارسیان
مدیرعامل بانک پارسیان با بیان اینکه بحث اجرای قوانین و به خصوص رفع موانع تولید از شاخص‌های اساسی به شمار می‌آید که مورد توجه شبکه بانکی است، افزود: در راستای اجرای رفع موانع تولید، بانک پارسیان با برنامه‌ریزی، اقدام به واگذاری اموال و املاک راکد و مازاد خود از طریق مزایده عمومی کرد و خوشبختانه نتایج مطلوبی از آن به دست آمد.

دکتر پرویزیان در ادامه به اقدامات این بانک درباره جذب و جلب مشارکت‌های عمومی پرداخت و گفت: آماده‌سازی و عرضه سهام‌های ارزشمند بانک در بورس اوراق بهادار از دیگر اقدامات انجام شده در بانک است. خوشبختانه در تیرماه سال جاری عرضه ۲۰ درصد از سهام شرکت لیزینگ پارسیان در بورس انجام شد. همچنین پذیرش شرکت اپال پارسیان در بورس را به شکل مطلوبی شاهد بودیم که امیدواریم تا شهریور ماه سال جاری با حمایت سازمان بورس و اوراق بهادار عملیاتی گردد.
وی با تاکید بر اینکه بانک پارسیان، پایبندی به اجرای قانون و منجمله قانون رفع موانع تولید را جزو تکالیف خود می‌داند، گفت: اجرای این امور علاوه بر اینکه جزو وظایف بانک است، بی‌توجهی به آن عواقب و هزینه‌های سنگین مالیاتی را نیز در برخواهد داشت، بنابراین همه همکاران و مدیران عامل گروه بانک پارسیان مکلفند با اجرای دقیق بخشنامه‌ها و مقررات ناظر بر بانک، اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

 
افزایش تعداد سهامداران
پرویزیان در ادامه به اهم فعالیت‌های بانک در سال گذشته پرداخت و گفت: بانک پارسیان با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود به انجام وظایف پرداخته به طوری که شاهد رشد تعدادی سهامداران بانک بوده‌ایم. ترکیب سهامداران بانک به نسبت گذشته از نظر کمی، از ۷۲ هزار و ۳۹۸ سهامدار به ۸۱ هزار و ۳۹۱ تن فراتر رفته است. البته این تعداد فقط شرکت اصلی بانک را شامل می‌شود و تعداد سهامداران مجموعه گروه بانک پارسیان شامل گروه مالی، گروه سرمایه‌گذاری و گروه فناوری، بسیار بیشتر از رقم ذکر شده است که با عرضه شرکت‌های گروه در بورس، سهامداران مجموعه گروه به چند میلیون نفر بالغ گردیده است.

وی در ادامه به روزهایی که سهام بانک در جریان معامله و خرید و فروش قرار گرفته پرداخت و گفت:‌ تعداد روزهای خرید و فروش سهام در سال ۹۸ حدود ۲۲۲ روز بود. تعداد روزهایی که نماد بانک بسته بود عمدتاً به دلیل ارائه اطلاعات با اهمیت و افزایش قیمت سهم در بازه‌های زمانی مختلف و شفاف‌سازی‌ها بوده است.

مدیرعامل بانک به ارتقای کیفی خدمات و عملیات بانکی طی سال ۹۸ پرداخت و گفت: با وجود توسعه فعالیت‌ها، تعداد پرسنل بانک از ۴۱۵۰ نفر به ۴۰۸۳ نفر کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: البته این کاهش تعداد پرسنل بدون در نظر گرفتن افزایش قابل توجه کیفی و کمی فعالیت‌های بانک حاصل بهره‌گیری بیشتر از فناوری اطلاعات، بهره‌گیری از شرکت‌های گروه و نیز تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و فین‌تک و مجموعه‌های دیگر است.


رشد تسهیلات اعطایی و سپرده‌ها
پرویزیان همچنین در ادامه از افزایش تسهیلات اعطایی شعب در سال ۹۸ خبر داد و گفت: رقم تسهیلات شعب از ۱۷۷۴ هزار میلیارد ریال در سال ۹۶ به ۲۸۰۶ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ رسیده است.
به گفته وی متوسط جذب سپرده‌ها نیز از ۳۳۸۲ هزار میلیارد ریال به ۳۸۰۵ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ رشد داشته است.
وی همچنین افزایش تعداد شعب بانک در سطح کشور به حدود ۳۵۰ شعبه را مطلوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: حداکثر سقف تعیین شده برای تعداد شعب حدود ۴۵۰ شعبه تعیین شده است.


افزایش مجموع درآمدها و دارایی‌های بانک
مدیرعامل بانک پارسیان در ادامه به عملکرد مالی بانک اشاره کرد و گفت: مجموع درآمدهای بانک از ۱۴۸ هزار و ۶۱۷ میلیارد ریال در سال ۹۷ به ۱۵۶ هزار و ۶۵۲ میلیارد ریال بالغ شده است که البته به دلیل تحریم غیرقانونی، ظالمانه و یک طرفه آمریکا و نیز بالا بودن هزینه‌های ترازنامه بانک و بالابودن سود سپرده و همچنین هزینه‌های ناشی از معوقات انباشته در گذشته، همچنان تا هدف سودآوری بانک فاصله داریم که البته نسبت به مدت مشابه گذشته شاهد کاهش زیان و بهبودی بهتری در این بخش هستیم.

وی همچنین از افزایش تسهیلات بانک از ۷۶ هزار ۷۰۰ میلیارد ریال به ۹۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال با نرخ رشد حدود ۲۳ درصد خبر داد و گفت: مجموع دارایی‌های بانک نیز از رقم ۱۲۳ هزار میلیارد ریال به ۱۶۳ هزار میلیارد ریال در سال ۹۸ افزایش یافته است.

وی در ادامه گزارش خود از بانک پارسیان گفت: بعد از یک دوره نسبتاً طولانی، هیئت مدیره بانک موفق شد با همکاری ارزشمند سهامداران عزیز و اعتماد آنها سرمایه بانک را از ۲ هزار و ۳۷۶ هزار میلیارد ریال به ۱۵۶ هزار میلیارد ریال افزایش دهد و انشاءالله به محض دریافت مجوز جدید افزایش سرمایه از بانک مرکزی و سازمان بورس، نسبت به برگزاری مجمع فوق‌العاده افزایش سرمایه اقدام خواهد شد که امیدواریم این افزایش سرمایه بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد ریال گردد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به بهره‌وری نیروی انسانی بانک به سهامداران عزیز اطمینان خاطر می‌دهم که از نظر سرانه جذب درآمدها و سپرده‌ها سرانه و اعطای تسهیلات بانک پارسیان که هم اکنون نیز جزو بانک‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود، ‌در سال جاری و آینده وضعیت مطلوبتری داشته باشد.


سهم بانک پارسیان از بازار
پرویزیان همچنین گفت: در مقایسه با بانک‌های خصوصی، سهم بانک پارسیان ۱۵ درصد از مجموع سهم از سپرده‌های بانکی را تشکیل می‌دهد ولی سهم تسهیلات ۱۸ درصد است. وی علت سهم بیشتر تسهیلات در مقایسه با سهم سپرده‌های بانکی را حضور گسترده بانک پارسیان در پروژه‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف ذکر و خاطرنشان کرد: بانک پارسیان در پروژه‌های بزرگی مانند طرح تولید کاغذ، مشارکت در طرح‌های فولادی، سنگان، گل گهر و سایر طرح‌های مربوط به مواد اولیه و سرمایه در گردش شرکت‌های خودروساز و قطعه‌سازان، طرح‌های زیرساختی در مناطق مختلف کشور، تسهیلات مربوط به حوزه فناوری‌های نو، مشارکت سندیکایی اکتشاف و استخراج نفت از میادین مشترک، طرح اکتشاف و استخراج از میادین مشترک نفتی یاران شمالی، مشارکت در تامین مالی پروژه گازرسانی، پالایش سپهر پارسیان، مشارکت در سندیکای گاز بیدبلند، پروژه‌های انتقال آب (پروژه‌های آبرسانی خلیج فارس به کرمان و یزد)، پروژه‌های مربوط به حمل و نقل هوایی و... حضور داشته است و با بازگشت سرمایه‌گذاری‌ها و تسهیلات اعطایی در سال‌های آینده، درآمدهای بانک بهبود بیشتری خواهد یافت.
وی یادآور شد: تسهیلات به شکل ارزی و ریالی بوده و بانک پارسیان نیز در حال حاضر مطابق با دستور بانک مرکزی در این زمینه عمل می‌کند.


افزایش تعاملات و اعطای تسهیلات بانک به بنگاه‌های کوچک و بزرگ
پرویزیان در ادامه از اعطای تسهیلات به مناطق محروم و روستایی و شرکت‌های کوچک و متوسط و... خبر داد و گفت: روند همکاری با بنگاه‌های بزرگ و کوچک اقتصادی در سال جاری و آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.


سلامت روند اعطای تسهیلات، اولویت مهم بانک
مدیرعامل بانک پارسیان در ادامه رعایت بهداشت اعتباری در اعطای تسهیلات کلان، سلامت روند و فرآیندی پرداخت تسهیلات را اولویت مهم بانک پارسیان در سال‌های اخیر ذکر و تأکید کرد: در این حیطه به گونه‌ای عمل می‌شود که با رعایت بهداشت اعتباری و نظارت مالی، منابع در پروژه مصرف شود. البته این مسئله همواره مورد تاکید هیئت مدیره محترم نیز بوده و در روند اعطای تسهیلات خرد نیز صدق می‌کند.

به گفته وی، طی برنامه مشترک بانک پارسیان با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در سال گذشته ۱۰ هزار ۵۰۰ طرح در مناطق مختلف کشور انجام شده است که این رقم بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در صندوق قرض الحسنه پارسیان به ۵۰ هزار طرح در سه سال آینده خواهد رسید که از نظر پوشش جغرافیایی طیف وسیع‌تری از مناطق کشور را شامل خواهد شد و همچنین به مناطق کمتر برخوردار تعلق خواهد گرفت.

پرویزیان همچنین در خصوص تعیین تکلیف مطالبات عمده از سهامداران درخواست تفویض اختیار کرد تا در پرونده‌های مختلف، حسب شرایط خاص کشور و مقررات در حال تغییر و در چهارچوب برنامه‌های وصول بانک، به جای طرح دعوا در محاکم (که طولانی‌مدت و پرهزینه است) از طریق تفاهم در وصول مطالبات اقدام و با به کارگیری عایدی آنها در چرخه فعالیت‌های اقتصادی، مؤثرتر حرکت نمائیم.

مدیرعامل بانک پارسیان در پایان به فعالیت‌های بانک در حوزه الکترونیک و دیجیتال اشاره و خاطرنشان کرد: این بانک در این حوزه برنامه‌های خوبی در حال اجرا دارد و امیدوار است در سال جاری بیش از گذشته، برنامه‌های حوزه فن‌آوری مالی بانک در کشور اجرا شود. هیئت مدیره بانک مجوز انجام سرمایه‌گذاری انسانی و مالی را با همکاری مجموعه فین‌تک‌ها و دانش بنیان‌ها صادر کرده که امیدواریم نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: