کد خبر: ۱۴۸۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - 04 December 2018
بانکداری ایرانی - وی با بیان اینکه راهکارهای مختلفی برای حل این موضوع وجود دارد، اظهار داشت: بیمه ایران باید پرتفوهای زیان ده را کنار بگذارد. روش های دیگری مانند ایجاد بیمه تخصصی توسط بیمه ایران را دنبال می کنیم.
بانکداری ایرانی - رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به وضعیت بیمه ایران گفت: حدود ٣٠ درصد از بازار بیمه در اختیار بیمه ایران است و یکی از دلایل وضعیت بیمه ایران فشار بیمه مرکزی برای شفافیت است.

غلامرضا سلیمانی امیری رییس کل بیمه مرکزی ظهر امروز (سه شنبه) و در حاشیه بیست و پنجمین همایش بیمه و توسعه در نشستی با خبرنگاران گفت: امسال کوشش کردیم قبل از سال توانگری را اعلام کنیم. هشت شرکت توانگری سطح ٢ را دارند و برخی از اینها بیش از سه سال است.

وی اظهار داشت: هم به مردم و هم به خود آنها اعلام کردیم که باید توانگری شان را افزایش دهند و در غیر اینصورت به شورای عالی بیمه معرفی می شوند. وی در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت ایران و توانگری سطح چهار آن گفت: حدود ٣٠ درصد از بازار بیمه در اختیار بیمه ایران است و یکی از دلایل وضعیت بیمه ایران فشار بیمه مرکزی برای شفافیت است تا ذخیره گیری های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه راهکارهای مختلفی برای حل این موضوع وجود دارد، اظهار داشت: بیمه ایران باید پرتفوهای زیان ده را کنار بگذارد. روش های دیگری مانند ایجاد بیمه تخصصی توسط بیمه ایران را دنبال می کنیم.

سلیمانی ادامه داد: اول به دنبال شفاف سازی در بیمه ایران و سپس خروج از بیمه های زیان ده است و همچنین بیمه ایران را لیدر بیمه اتکایی داخلی قرار دادیم. رییس شورای عالی بیمه درباره فعالیت بیمه آتیه سازان حافظ در بازار بیمه درمان تصریح کرد: این شرکت مجوزی از بیمه مرکزی ندارد و علت اصرار ما این است که ما باید بر اتکایی آن نظارت داشته باشیم.

رییس کل بیمه مرکزی گفت: براساس آخرین اطلاعات این شرکت بدنبال کسب مجوز فعالیت از بیمه مرکزی است یا تبدیل به کارگزاری خواهد شد. سلیمانی درباره تشکیل کمیته صیانت از شرکت های بیمه در بیمه مرکزی اظهار داشت: یکی از وظایف بیمه مرکزی نظارت بر شرکت ها از جمله درباره سهم اتکایی، پرتفوها و غیره است. برخی از شرکت ها با مشکل مالی مواجه شده اند که نیاز به کمک دارند و ما کمیته ای را تشکیل دادیم که شرکت ها را با استانداردها و مقررات مقایسه می کند. وی ادامه داد: به شرکت ها از طرف کمیته صیانت نامه زدیم که اگر برای برون رفت از مشکل کنونی یا آتی خود چاره ای نیابید به شورایعالی معرفی خواهید شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: