با حضور مسئولان بهداشت محیط شمال تهران و نماینده دادستانی، کیفیت سنجی وضعیت غذاهای عرضه شده در رستورانها طی شبهای ماه مبارک رمضان انجام شد.
به گزارش میزان، شبهای ماه مبارک رمضان، فرصتی مناسب برای حضور شهروندان در رستورانها و غذا خوریها است.
در بسیاری از این شب ها، خانوادهها در رستورانها حاضر شده تا علاوه بر صرف غذا، دقایقی را در کنار یکدیگر بگذرانند.
در این میان، اما سلامت غذاهای عرضه شده از اهمیت بالایی برخوردار است به همین خاطر نیز گشتهای مختلفی از سوی نهادهای نظارتی به منظور سنجش سلامت غذاهای عرضه شده برگزار میشود.
شب گذشته نیز مسئولان بهداشت محیط مرکز شمال تهران به همراه نمایندهای از دادستانی پایتخت گشتی در غذاخوریهای شمال پایتخت داشتند تا وضعیت سلامت غذاهایی که در اختیار شهروندان قرار میگیرد سنجیده شود.
نظارت بر اغذیه فروشی ها
نخستین رستورانی که اکیپ بهداشت محیط مرکز شمال تهران و دادستانی حاضر شدند، یکی از رستورانهای شناخته شده شمال پایتخت بود.
در این مکان، تخلف عمدهای مشاهده نشد و تنها در پی استفاده کارشناسان بهداشت محیط از دستگاههای پرتابل اندازه گیری، مقدار ۳۰ لیتر روغن غیر قابل مصرف معدوم شد.
نظارت بر اغذیه فروشی ها
همچنین برنج زعفرانی مورد استفاده در این رستوران برای مشخص شدن نوع زعفران استفاده شده به آزمایشگاه ارسال شد.
پس از بررسی وضعیت این رستوران، تیم حاضر در یکی دیگر از غذافروشیهای معروف شمال پایتخت حاضر شدند.
در این رستوران، اما تعداد تخلف ها، بسیار زیاد بود و نواقص متعددی نیز در محیط مشاهده شد.
کارگران و متصدی، کارت ماهیانه بهداشت در اختیار نداشته، ضمن اینکه کارکنان حاضر در رستوران فاقد گواهی نامه آموزشگاهی اصناف بودند.
ظروف مورد استفاده بسیار مستعمل بود و مواد غذایی و سبزیجات مصرفی به درستی شسته نمیشدند.
یخچالها و سرخانه چیدمان نامناسبی داشته و دمای سردخانه نیز مناسب نبود.
نظارت بر اغذیه فروشی ها
در این گشت ۳۰ لیتر روغن سوخته معدوم سازی شد و به متصدی فرصت ۷ روزهای داده شد تا نواقص را برطرف کند.
در شرایطی که در بازدیدهای آتی این گروه، موارد تذکر داده شده رفع نشده باشد، طبق ماده ۱۳ قانون خوردنی ها، آشامیدنی ها، مواد آرایشی و بهداشتی بر اساس نظر دستگاه قضایی با متخلف برخورد قانونی صورت میگیرد.