کد خبر: ۱۰۲۳۶۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 13 May 2017
نظارت‌های مقطعی بر فروش مواد خوراکی غیر بهداشتی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و خیال خاطیان این امر را در فروش این مواد راحت کرده است.
  بانكداري ايراني - رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: نظارت‌های مقطعی بر فروش مواد خوراکی غیر بهداشتی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و خیال خاطیان این امر را در فروش این مواد راحت کرده است.

محمد حسین عزیزی در گفت و گو با میزان در خصوص نظارت بر فروش خوراکی‌های غیر بهداشتی در پایتخت گفت: نظارت بر فروش خوراکی‌های غیر بهداشتی در سطح شهر، برعهده وزارت بهداشت و درمان است که به صورت مقطعی، کلی و ناپیوسته در چند منطقه انجام شده است و عواقبی، چون رشد قارچ گونه فروش مواد غذایی ناسالم را به همرا داشته است.

وی افزود: استفاده از اسید سیتریک و رنگ‌های غیرمجاز در مواد خوراکی، چون آلو، لواشک و خشکبار و ... و نظارت بر فروش آزاد آن در شهر، به وفوربه چشم می‌خورد. براین اساس آرامش خیال خاطتیان از عدم نظارت بر بهداشت مواد مصرفی، عرضه مواد خوراکی در فضای باز و آلوده را افزایش، و سلامت جامعه را به خطر انداخته است.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت ودرمان، در بخش نظارت بر بهداشت مواد خوراکی، عملکرد خوبی نداشته و موجبات فروش مواد مضر و آلوده را فراهم کرده است. بر این اساس پیشنهاد می‌شود وزارت بهداشت و درمان، وظیفه نظارت بر فروش موادغذایی را به سازمان دیگری محول کند. 

 وی خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود مردم از خرید میوه هایی، چون چاقاله بادام و گوجه سبز و ... در گوشه و کنار خیابان ها، جدا خودداری کنند چرا که علاوه بر استفاده از آب و نمک غیربهداشتی، آلودگی هوا بر آن‌ها تأثیر گذاشته و منجر به بروز بیماری‌های متعددی در بدن می‌شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: