کد خبر: ۸۱۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - 10 September 2016
خودکشی علل متعددی نظیر مسائل عاطفی، شکست اقتصادی، بیماری‌ها و ناهنجاری‌های روانی و رفتاری مانند افسردگی و مشکلات روحی دارد.


متخصص علوم رفتاری گفت: خودکشی علل متعددی نظیر مسائل عاطفی، شکست اقتصادی، بیماری‌ها و ناهنجاری‌های روانی و رفتاری مانند افسردگی و مشکلات روحی دارد.

دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرگزاری سلامت اظهار داشت: خودکشی به عنوان عارضه اجتماعی آثار نامطلوبی را بر جامعه می‌گذارد. همواره انتخاب وسیله خودکشی نشان دهنده شرایط روحی فرد هنگام اخذ تصمیم می‌باشد؛ یعنی هرچقدر شکل و منظر خودکشی خشن‌تر باشد فرد در شرایط روحی نامطلوب‌تری قرار دارد.

وی تأکید کرد: ابزار خودکشی خشن عبارتند از حلق آویز کردن، پرتاب از بلندی، رگ‌زنی و در گروه دوم مصرف داروهای کشنده و شیمیایی و یا مواد مخدر.

این آسیب شناس اجتماعی خاطرنشان کرد: بهترین روش برای پیشگیری از خودکشی افزایش اعتماد به نفس و توکل به خدا است. ۹۰ درصد از افرادی که دست به خودکشی می‌زنند از نظر باورهای دینی و ارزش‌های عقیدتی ضعیف بوده و ۱۰ درصد دیگر در این زمینه بلاتکلیف می‌باشند. بنابراین تقویت باورهای دینی یکی از اصلی‌ترین ابزار خودکشی در جامعه است.

 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: