کد خبر: ۱۱۲۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - 13 September 2017
معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت با اشاره به اینکه باید در حوزه فولاد قوی‌تر عمل کنیم،گفت:بجای شمش، باید فولاد با ارزش افزوده بالا صادر شود.
معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت با اشاره به اینکه باید در حوزه فولاد قوی‌تر عمل کنیم،گفت:بجای شمش، باید فولاد با ارزش افزوده بالا صادر شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،کرباسیان رییس هیت عامل ایمیدرو در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت ملی فولاد ایران گفت: تولید فولاد یکی از زمینه های توسعه یافتگی هر کشور است که اکنون در این امر از استانداردهای جهانی عقب تر هستیم.

کرباسیان تصریح کرد:زنجیره فولاد در سال ۲۰۱۵  افت قیمتی را تجربه کرده بود،اما بار دیگر به روزهای اوج خود بازگشته که برهمین اساس صادرات فولاد در دستور کار قرار گرفته است.

رییس هیت عامل ایمیدرو تاکید کرد: باید جایگاه بین المللی کشور در حوزه زنجیره فولاد ارتقا یابد که هدف جدید وزارتخانه هماهنگی بیشتر ایمیدرو با سازمان زمین شناسی برای شناساندن ظرفیت های کشور به دنیا است.

وی با اشاره به سهم ۴۳ درصدی فولاد در بازار ۲۲۰۰ میلیارد دلاری معدن و صنایع معدنی دنیا، گفت: در حال حاضر فولادسازان ایرانی در این بازار سهم دارند و توانسته‌اند در دوران رکود به کانادا، اروپا و آسیا صادرات داشته باشند که بسیار مهم است.

کرباسیان با اشاره به تکلیف مدیریت جدید شرکت ملی فولاد در این دوره،تاکید کرد: باید تا دوسال آینده به تولید مطلوب برسیم و سیاست ما باید از بنگاه داری خارج شود و شرکت فولاد علاوه بر سیاست گذاری،برنامه ریزی را هم در دستور کار قرار دهد.

معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت تصریح کرد: بجای شمش، باید فولاد با ارزش افزوده بالا صادر شود. این روزها آلومینیوم رقیب جدی فولاد شده و دنیا به سمت استفاده از آلومینیوم  حرکت کرده به همین دلیل باید خود را حوزه فولاد تقویت کنیم.

وی در پایان یاد آور شد: فولاد سازی میانه به مرحله تولید رسیده و  پروژه نی ریز و سبزوار نیز به ترتیب در ماه های مهر و آبان نیز به بهره برداری خواهد رسید.

چشم انداز تولید 55 میلیون تنی فولاد

عبدالمجید شریفی مدیرعامل سابق شرکت ملی فولاد ایران در خصوص علت تعویق برخی پروژه های فولادی کشور ،اظهار کرد: تکیه مالی شرکت ملی فولاد بر درآمدهای ایمیدرو بود که بعد از واگذاری سهام این شرکت، منابع مالی نیز کاهش یافت‌، اما با این حال طرح ها به پیشرفت های مناسبی رسیدند.

وی ادامه داد: در افق ۱۴۰۴ ظرفیت تولید کشور ۵۵ میلیون تن بوده که طی این برنامه ۲۰ میلیون تن نیز برای صادرات در نظر گرفته شده است.

شریفی در پایان افزود:امسال به صادرات هفت میلیون تنی خواهیم رسید و تولید نیز از ۲۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: