کد خبر: ۱۰۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 23 April 2017
متخصصان تاکید می کنند اسیدهای چرب اُمگا-۳ همچون نوع یافت شده در ماهی چرب، بخش ضروری رژیم غذایی سالم در طول بارداری هستند.
متخصصان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای استفاده درست از این منابع غذایی توصیه های را ارائه می کنند؛

- ماهی ای را انتخاب کنید که میزان جیوه آن پایین باشد نظیر سالمون، ماهی کاد و ساردینز.

- از مصرف ماهی های دارای میزان بالا جیوه نظیر اره ماهی و کوسه اجتناب شود.

- غذاهای غنی شده با اسید دوکوساهگزانوئیک (DHA) بخورید یا در صورت تایید پزشک از مکمل های DHA استفاده شود.

- تخم مرغ های را مصرف کنید که مرغ آن با ریزجلبک های غنی شده از  DHAتغذیه شده باشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: