کد خبر: ۹۹۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - 14 April 2017
در بخشنامه جدید ابلاغی که به نفع بنگاه‌های اقتصادی صادر شده،‌ از این پس ممیزین مالیاتی باید مغایرت اظهارنامه‌های بنگاه های کوچک و متوسط را اصلاح کنند و دیگر نباید برگه تشخیص صادر کنند.

در بخشنامه جدید ابلاغی که به نفع بنگاه‌های اقتصادی صادر شده،‌ از این پس ممیزین مالیاتی باید مغایرت اظهارنامه‌های بنگاه های کوچک و متوسط را اصلاح کنند و دیگر نباید برگه تشخیص صادر کنند.

به گزارش آنا،‌ یکی از بزرگترین نگرانی‌های بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی،‌ مالیات علی الراس است که گه‌گاه برای آنها بریده می‌شود و این نوع مالیات با توجه به شرایط اقتصادی که امروز بنگاه‌های اقتصادی درگیر آن هستند، نگرانی‌های فراوانی را به وجود آورده است.

زمانی که سازمان امور مالیاتی به دلائل مختلفی،‌ نتواند مالیات یک مجموعه که به آن مالیات تعلق می‌گیرد را محاسبه کند،‌ این سازمان راسا وارد عمل شده و در نخستین گام دفاتر شرکتی به آنها ارائه شده باشد را رد کرده و ثانیا مالیات شرکت ها را به‌صورت خودجوش محاسبه خواهد کرد.
بر پایه این مطلب، شرکت‌‌ یا بنگاه‌های اقتصادی به دلائلی نظیر «نبود شفافیت در ارائه ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت» و «عدم ارائه گزارشهای درخواستی از سوی ممیزین یا کارشناس مالیاتی» و «زمانی که هزینه ها مورد قبول حسابرسی سازمان امور مالیاتی نباشد» علی‌الراس می‌شوند.

مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی آنا در خصوص این مسئله گفت:‌ در بخشنامه جدید ابلاغی که به نفع بنگاه های اقتصادی صادر شد،‌ از این پس باید اظهارنامه های بنگاه‌های کوچک و متوسط توسط ممیزین مالیاتی پذیرفته شود و این افراد نباید برگه تشخیص صادر کنند.

وی ادامه داد: البته زمانی که ممیزین به مغایرتی پی‌ببرند، می‌توانند با مراجعه به دفتر ثبتی خود بنگاه اقتصادی،‌ آن مغایرت را به اظهارنامه اضافه یا حذف کنند.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران افزود: بنابراین مشکل دادرسی و تحمیل مالیات علی الراس که بنگاه های اقتصادی از این معضل ناراحت بودند حذف شده و دیگر ممیزین کمتر به بنگاه های کوچک و متوسط سرکشی می کنند تا بیشتر تمرکز و انرژی بر روی بنگاه های بزرگ و افرادی که فرار مالیاتی دارند صرف شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، همچنین درباره بهبود فضای کسب و کار در سال جدید نیز گفت:‌ انتظار بخش‌خصوصی کشور از دولت، تسهیل محیط کسب و کاری است که در سال گذشته چندان به آن توجه نشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه در سال گذشته شاهد کوچک شدن بدنه و دخالت کمتر دولت در اقتصاد نبوده‌ایم اما با توجه به سال جدید و شعار «اقتصادمقاومتی،‌ تولید و اشتغال» باید دولت و در کنار آن تمام اعضای بخش خصوصی کشور در راستای تحقق این شعار و اشتغالزایی پایدار در کنار یکدیگر گام بردارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: