کد خبر: ۹۲۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - 31 January 2017
«ایران را نمی‌توان به حمایت از تروریسم متهم کرد»، «گام مهم برای پیشرفت روابط ایران و کشورهای‌ خلیج فارس»، «قدرشناسی مردم از شهدای آتشنشان» و «سرطان در مراحل اولیه، قابل درمان است» از مهم ترین موضوع های اختصاصی روزنامه مردم سالاری در شماره سه شنبه 12 بهمن است.
 «ایران را نمی‌توان به حمایت از تروریسم متهم کرد»، «گام مهم برای پیشرفت روابط ایران و کشورهای‌ خلیج فارس»، «قدرشناسی مردم از شهدای آتشنشان» و «سرطان در مراحل اولیه، قابل درمان است» از مهم ترین موضوع های اختصاصی روزنامه مردم سالاری در شماره سه شنبه 12 بهمن است.

** ایران را نمی‌توان به حمایت از تروریسم متهم کرد
روز شنبه رییس جمهور آمریکا در اقدامی ‌اجازه ورود پناهجویان به این کشور را به مدت چهار ماه به حالت تعلیق در آورد و ورود مسافران از هفت کشور مسلمان به آمریکا را به صورت موقتی ممنوع اعلام کرد وی هدفش از این دستور را جلوگیری از اقدامات تروریستی در خاک آمریکا اعلام کرد. این اقدام ترامپ مخالفت‌ها و واکنش‌های شدیدی را در آمریکا و جهان به دنبال داشت. در تازه‌ترین واکنش، دموکرات‌های سنا اعلام کردند طرحی را برای لغو این ممنوعیت ارائه خواهند داد. 

به نوشته روزنامه واشنگتن پست، چارلز شومر، رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا ضمن اعلام این خبر تاکید کرد که اینگونه اقدامات خلاف آن چیزی است که آمریکا تا به امروز بوده و موجب می‌شود تا این کشور کمتر بشر دوست، کمتر امن و کمتر آمریکایی به نظر برسد. وی افزود: ما از رئیس جمهور می‌خواهیم تا این دستورات اجرایی را لغو کند. اجرای این فرامین موجب بروز هرج و مرج و ناآرامی‌در سراسر کشور شده است و باید هر چند فوری لغو شود. شومر همچنین گفت: ما با آن مقابله خواهیم کرد. از نظر من این دستور به سرعت از سوی دادگاه‌ها بی‌اثر می‌شود، اما لازم است که ما نیز قانونی را روی میز قرار بدهیم که این ممنوعیت را لغو می‌کند و جمهوری‌خواهان می‌توانند از آن حمایت کنند. رهبر اقلیت دموکرات در سنا گفت که این قانون احتمالا خیلی آسان در مجلس سنا پیش خواهد رفت و ممنوعیت وضع شده از سوی ترامپ لغو خواهد شد.

** گام مهم برای پیشرفت روابط ایران و کشورهای‌ خلیج فارس
یکسال قطع روابط ایران و عربستان تنها این کشور را درگیر نکرد بلکه این موضوع تمامی کشورهای خاورمیانه را تحت‌الشعاع قرار داد از این رو شورای همکاری خلیج‌فارس تصمیم‌گرفت تا راه‌حلی برای این بحران پیدا کند به همین‌خاطر کویت را به عنوان میانجی معرفی کردند.معاون وزیر امور خارجه کویت گفت: ایران از متن پیام امیر کویت به جمهوری اسلامی‌استقبال کرده است. 

خبر‌گزاری رسمی‌کویت اعلام کرد، خالد جارالله، معاون وزیر امور خارجه کویت، در حاشیه مراسم روز ملی در سفارت استرالیا در کویت به خبرنگاران گفت: پیام امیر شیخ صباح آل‌احمد آل‌جابر آل‌صباح به حسن روحانی رئیس جمهور ایران به درستی منتقل و درک شد. طرف ایرانی از متن این پیام استقبال و آمادگی خود را برای پاسخگویی مثبت به این پیام اعلام کرد. جارالله همچنین ابراز امیدواری کرد که گام‌های بعدی یک پیشرفت و دستاورد در روابط ایران و کشورهای حاشیه خلیج (فارس) خواهد بود. وی ادامه داد: پیام امیر کویت بر اصول گفت‌وگو میان دوطرف متمرکز بوده است. 

** قدرشناسی مردم از شهدای آتشنشان
فریدون علی‌تبار، محمد آقایی، محسن قدیانی، حسین حسین‌زاده، علیرضا سفی‌زاده، حسین سلطانی، رضا شفیعی، امیرحسین داداشی، مجتبی کوهی، علی مستوفی، ناصر مهرورز، حامد هوایی، علی امینی، محسن روحانی، رضا نظری و بهنام میرزاخانی.

این 16 اسم، اسامی‌همان دلاورمردانی است که به جنگ آتش رفتند و به شهادت رسیدند تا تهران، چهره‌ای متفاوت به خود بگیرد؛ چهره‌ای توام با قدرشناسی. اگر چه مراسم تشییع پیکر قهرمانان پلاسکو در روز غیرتعطیل برگزار شد، اما خیل عظیم جمعیت از تهران و سایر شهرها برای پاسداشت مقام شهدای آتش‌نشان حضور یافته بودند. مردم دیروز از هر نقطه، خود را به مصلای تهران رسانده بودند تا قدردانی خود را از آتش‌نشانانی که جان خود را در مسیر حفظ امنیت مردم از دست داده بودند، از نزدیک نشان دهند.

** سرطان در مراحل اولیه، قابل درمان است
مرتضی طباطبایی‌فر ۲۷ آذر ماه ۱۳۴۶ در محله جوادیه تهران متولد شد. وی در همان محله دوران دبستان خود را گذراند و سپس به علت کسالت مادر بزرگش به گرمسار نقل مکان کردند. سپس در دانشگاه قزوین مشغول به تحصیل و در سال ۱۳۷۲ فارغ‌التحصیل شد. دوران رزیدنتی خود را بین سالهای ۷۷ تا ۸۰ در بیمارستان جرجانی گذراند و سپس به بیمارستان امام حسین(ع) منتقل شد. دکتر طباطبایی‌فر در گفت‌و‌گو با «مردم‌سالاری» می گوید: دوست بنده که علاقمند به رشته‌ پزشکی بود در دوران قبل از کنکور دچار سرطان غدد لنفاوی شد و فوت کرد. من علی‌رغم علاقه‌ام به رشته ریاضی محض تغییر رشته داده و همان زمان و به فاصله چند ماه به کنکور، بدون مطالعه درس‌ مربوطه در کنکور پزشکی شرکت کردم. 

پس از پایان دوره عمومی ‌علاقمند به گرایش ژنتیک بودم و از دانشگاهی در توکیو پذیرش گرفتم. اما برای آمادگی بیشتر نیازمند گذراندن دوره‌ای در بخش مربوط به سرطان شدم. در نتیجه در امتحان رزیدنتی شرکت کردم و وارد بخش شدم اما به همین رشته ‌علاقمند شدم و پذیرش در دانشگاه توکیو را لغو کردم.
برچسب ها: تروریسم ، ترامپ ، آمریکا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: