کد خبر: ۸۸۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - 06 December 2016
معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که گندم مورد نیاز برای تامین نان صنعتی به سنتی کشور به صورت کامل از محل تولید داخلی تامین شده و هیچ نیازی به واردات نداریم، بلکه درصدد صادرات گندم ایرانی به کشورهای مختلف هستیم.

معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که گندم مورد نیاز برای تامین نان صنعتی به سنتی کشور به صورت کامل از محل تولید داخلی تامین شده و هیچ نیازی به واردات نداریم، بلکه درصدد صادرات گندم ایرانی به کشورهای مختلف هستیم.

به گزارش ایسنا، علی قنبری - مدیرعامل شرکت بازرگانی داخلی - امروز (سه‌شنبه) در حاشیه افتتاح نمایشگاه نان بین‌المللی تهران اعلام کرد: امسال بالغ بر ۱۴.۵ میلیون تن گندم تولید شد که ۱۱.۵ میلیون تن آن را به صورت تضمینی خریداری کردیم و رکوردی بی‌نظیر در تاریخ کشاورزی ایران به حساب می‌آید و هیچ مشکلی برای تامین آرد صنعت نان و صنایع وابسته به آن نداریم.

وی افزود: هم‌اکنون آمادگی صادرات سه میلیون تن انواع گندم دروم و معمولی به کشورهای مختلف وجود دارد و خریدار نیز برای این محصول از کشورهای مختلف وجود دارد که نشان‌دهنده کیفیت بالای گندم تولیدی در کشور است.

معاون وزیر کشاورزی با بیان این‌که گندم مورد نیاز خبازی‌ها به صورت کامل تامین شده و هیچ نیازی به واردات این محصول نداریم، گفت: یکی از برنامه‌های دولت افزایش کیفیت تولید نان در کشور از نظر شرایط بهداشتی و ارتقای گلوتن نان‌های مصرفی مردم است که در این راستا اقدامات لازم انجام شده و میزان پروتئین و گلوتن در حد استاندارد وجود دارد.

قنبری اظهار کرد: در راستای افزایش کیفیت تولید نان در کشور به نظر می‌رسد صنعتی‌ کردن تولید نان در کشور که می‌تواند با ذائقه مردم ایران بیشتر سازگار باشد و از نظر بهداشت و سلامت مناسب است می‌تواند جایگاه مناسبی در کشور برای تولید نان به وجود آورد.

وی همچنین در خصوص اجرای طرح نان صنعتی و دلیل عدم موفقیت کامل آن در کشور، اظهار کرد: یکی از دلایل عدم موفقیت تولید نان صنعتی در کشور ذائقه و تمایل مردم برای مصرف نان سنتی است؛ گرچه نان سنتی هم می‌تواند جایگاه ویژه‌ای از نظر سلامت در سبد مصرفی خانوار داشته باشد اما به نظر می‌رسد برای تقویت جایگاه نان صنعتی باید اعتبارات سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه صورت گیرد و با تبلیغات بیشتر مزایای این محصول برای مصرف‌کنندگان روشن‌تر شود. این در حالی است که هم‌اکنون هفت درصد از نان مصرفی مردم به نان‌های صنعتی اختصاص دارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: