مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: از 4 میلیون و 400هزار کنتورنصب شده درشهر تهران بیش ازیک میلیون کنتور سه تعرفه ای وجود دارد که برای تغییر باقی کنتورها به اعتبار 1000 میلیارد تومانی نیازمندیم.
سید محمد هاشمی درحاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق در نشست خبری گفت: تهران بزرگ 17 هزار پست 20 کیلوولت دارد که ازاین میزان 12 هزار پست آن زمینی است. همچنین برای این پست برقها در حدود 8 هزارو 200کیلومتر شبکه تاسیس شده که 6 هزار کیلومتر آن زمینی است.
وی با اشاره به اینکه یک سوم پست برق 20 کیلوولت در شهر تهران قرار دارد، گفت: درکشور36 هزار پست زمینی درحال کاراست.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ درخصوص افزایش هزینه انشعاب گفت: دراین میان باید به این نکته توجه داشته باشیم که هزینه تمام شده کنتور با هزینه فروش انشعاب متفاوت است ولی با این شرایط برای شهر تهران در گذشته 50 درصد و با تغییر قیمتها در ماه های اخیر و حداقل 30 درصد یارانه به قیمت تمام شده تعلق می گیرد.
هاشمی افزود: شهروندان تهرانی درحال حاضر حداقل از 2 میلیون و 500 هزار تومان درمناطق جنوبی شهر و تا 5 میلیون و 500 هزار تومان برای مناطق شمالی شهر باید هزینه پرداخت کنند.
وی در ادامه به یکی از دلایل افزایش قیمت انشعاب برق اشاره و بیان کرد: شهرداری در90 درصد شرایط امکان ایجاد پست هوایی را به دلیل مشکلات زیباسازی شهر به شرکت توزیع برق نمی دهد به همین خاطر شرکت توزیع 23 میلیون تومان به شهرداری بابت مجوز حفاری پرداخت می کند که این مسائل به طور قطع بر روی قیمت تمام شده تأثیرگذار است.
مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ در ادامه به تلفات برق شهر تهران اشاره و خاطر نشان کرد: تلفات محسوس و نامحسوس برای شهر تهران به رقم 6.3 درصد رسیده است که این کاهش تلفات در سراسر کشور بی نظیر بوده و هم اکنون شهرتهران رتبه اول در کشور را برای کاهش تلفات گرفته است.
هاشمی اظهارکرد: قدمت ورود برق به شهر تهران بیش از 50 سال است به همین خاطر عمر تجهیزات مورد استفاده نیز در برخی موارد بسیار بالاست که همین امر ادامه کار را با مشکل رو به رو ساخته است.
وی به مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: پیک مصرف در تابستان گذشته 4 هزار و 340 مگاوات بوده که این رقم در روزهای اخیر به 2 هزار و 800 مگاوات رسیده است که این نشان از حجم بالای مصرف وسایل سرمایشی در پیک در فصل تابستان است.
مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ در انتها تصریح کرد: درحال حاضر 4 میلیون و 400 هزار کنتور در سطح شهر تهران بزرگ نصب شده که از این تعداد بیش از یک میلیون کنتور سه تعرفه ای هستند که برای تغییر باقی کنتورها به اعتباری درحدود 1000 میلیارد تومان نیازمند هستیم.