روزنامه جوان در شماره یکشنبه 14 شهریور با اشاره به سپری شدن حدود یک سال از فاجعه منا و حرف های ناگفته از این حادثه، نوشت: ایران با تکیه بر اقتدار رهبر معظم انقلاب و تهدید حضرت آیت الله خامنه ای بر پاسخ سخت و خشن ایران در صورت ادامه کارشکنی های عربستان توانست پیکر شهدای این حادثه را به کشور بازگرداند.
این روزنامه تیتر نخست را به عنوان تجدیدی دولت در انظباط پولی و مالی اختصاص داد و آورد: مسئولان اقتصادی دولت همواره بر سیاست های انضباط پولی تاکید کرده و نتیجه کاهش نرخ تورم را اتخاذ این رویکرد می دانند، در حالی که بر اساس آمارهای رسمی در سه سال گذشته حجم نقدینگی 100 درصد، بدهی بانک ها به بانک مرکزی 61 درصد، بدهی دولت به بانک مرکزی 85.6 درصد و بدهی دولت به بانک ها 121 درصد افزایش یافته است. از ابتدای شکل گیری تیم اقتصادی دولت یازدهم، انضباط پولی به عنوان رویکرد اصلی سیاست های اقتصادی دولت در نظر گرفته و اعلام شده است هر سیاستی نقض کننده این رویکرد باشد، باید از دستور کار خارج شود. به همین دلیل نیز تأمین مالی برای اتمام پروژه های مسکن مهر به شدت محدود و در همان فاصله از نیمه دوم سال 92 بود که روند نزولی تورم آغاز شد. بررسی متغیر های پولی در سه سال گذشته مندرج در نماگرهای بانک مرکزی نتیجه ای متفاوت از آنچه مسئولان اقتصادی عنوان می کنند را نشان می دهد که در طول 18 سال اخیر پنج سال رشد نقدینگی 30 درصد و بیشتر بوده که یکی از آن سال ها سال 94 بوده است.
روزنامه جوان با انتشار عنوان مهریه 40هزار میلیارد تومانی مدیران بانک ها!، نوشت: منابع قرض الحسنه بانکی در پایان خرداد ماه در حالی بیش از 40 هزار میلیارد تومان بوده است که با یک چهارم این منابع می توان یک میلیون وام 10 میلیون تومانی قرض الحسنه ازدواج پرداخت کرد، با این حال، علاوه بر آنکه بیش از 60 درصد منابع قرض الحسنه را خود بانکی ها دریافت می کنند، شبکه بانکی از زیر بار پرداخت وام ازدواج نیز شانه خالی می کند. جزئیات خلاصه دارایی ها و بدهی های شبکه بانکی که چندی پیش در سایت بانک مرکزی قرار گرفت، نشان می دهد که منابع قرض الحسنه شبکه بانکی در خرداد ماه سال 95 بیش از 40 هزار میلیارد تومان بوده است که اگر بانک ها و مؤسسات اعتباری فقط یک چهارم این پول را صرف پرداخت وام ازدواج کنند که علی القاعده باید این کار را انجام بدهند، در یک روز می توان یک میلیون وام قرض الحسنه ازدواج داد.
رهبر معظم انقلاب سیاست های کلی خانواده را ابلاغ کردند، دیگر عنوان این روزنامه محسوب می شود، در تشریح این مطلب می خوانیم: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاست های کلی «خانواده» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است، ابلاغ کردند. این سیاست های کلی خانواده که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، با تأکید بر اینکه خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است، سمت و سوی حرکت نظام را به 16 اصل با محوریت خانواده معطوف داشته است.
روزنامه جوان با انتشار عنوان ردپای کاپیتولاسیون مدرن در FATF ، آورد: موضوع عدم همکاری برخی از بانک های داخلی با مجموعه های وابسته به سپاه پاسداران جنجال های زیادی را در فضای مجازی ایجاد کرده است. موضوع به آنجا باز می گردد که بانک های داخل کشور در راستای اجرای قوانین FATF که نهادهای مالی را از همکاری با سازمان ها و دستگاه هایی که در لیست تحریم های سازمان ملل قرار دارند یا به زعم آنها جزو لیست سازمان های تروریستی هستند، باز می دارد، از همکاری با بخش های مختلف سپاه پاسداران سر باز می زنند. در همین راستا اخیراً دو سند از مکاتبه دو بانک با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منتشر شده که براساس آن این دو بانک به مجموعه قرارگاه اعلام کرده اند که امکان نقل و انتقال ارزی برای آنها را ندارند.
«علمای سنی سعودی را سنی نمی دانند»، «بهنود شجاعت پس گرفتن دروغ خود را نشان دهد»، «بنیه دفاعی کشور بی دفاع در مقابل حملات آیت الله هاشمی!» و «430 میلیون دلار سوخته براندازی» از دیگر عنوان های صفحه نخست این روزنامه است.
روزنامه جوان در ستون یادداشت های امروز عنوان های «مدارا برای زنده ماندن برجام» به قلم محمد اسماعیلی، «آقای هاشمی! مملکت داری جناح بازی نیست» نوشته کبری آسوپار، «برائت اهل سنت از وهابیت» به قلم احمد کاظم زاده و «آرامش را به تیم ملی فوتبال برگردانید» نوشته سعید احمدیان را انتشار داد.