کد خبر: ۷۵۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۸ تير ۱۳۹۵ - 08 July 2016
زنگنه پس از ورود به ماهشهر ضمن تکذیب هرگونه خرابکاری در آتش سوزی پتروشیمی، رفتار همسایگانی را که از این اتفاق خوشحال شدند، خلاف اصول مسلمانی دانست. این سخنان باعث شد تا جستجوها در فضای مجازی برای یافتن کسانی که وزیر نفت به خوشحالی آن ها اشاره کرد، شدت بگیرد.
 زنگنه پس از ورود به ماهشهر ضمن تکذیب هرگونه خرابکاری در آتش سوزی پتروشیمی، رفتار همسایگانی را که از این اتفاق خوشحال شدند، خلاف اصول مسلمانی دانست. این سخنان باعث شد تا جستجوها در فضای مجازی برای یافتن کسانی که وزیر نفت به خوشحالی آن ها اشاره کرد، شدت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند ساعت پس از انتشار خبر و تصاویر آتش سوزی در یکی از برج های پتروشیمی ماهشهر و مخزن آن در فضای مجازی، هشتگی به نام #ایران_تحترق براه افتاد که به پوشش اخبار لحظه به لحظه این اتفاق می پرداخت.

کمی جستجو کافی بود تا مشخص شود این اقدام غیراخلاقی آن هم در روز عید سعید فطر که قاعدتا باید مناسبتی برای نزدیک شدن مسلمانان جهان به یکدیگر باشد، کار گروهی در عربستان است.

بخش فارسی شبکه العربیه نیز که وابسته به عربستان سعودی است در خبری که درباره این آتش سوزی منتشر کرد، " از احتمال خرابکارانه بودن این اتفاق سخن گفت"!

چنین ادعایی البته پیش از این هم به صورت روشن تر از سوی یک شبكه نزدیک به تندورهای وهابی مطرح شده بود تا آنجا که بنا بر ادعای این شبکه «گردان هاي عقاب هاي احواز مسئوليت حادثه را به عهده گرفتند»!

بیژن زنگنه وزیر نفت کشورمان هم دقیقا برای بی اساس کردن این ادعاها در نخستین اظهاراتش پس از ورود به ماهشهر گفت: "برخی عنوان می کنند علت حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا خرابکاری بوده که قطعا این گونه نیست و علل فنی داشته است اگر قصوری هم شده باشد پس از بررسی دقیق اعلام خواهد شد".

وی به واکنش برخی از کشورهای همسایه در مقابل آتش سوزی پتروشیمی بوعلی سینا پرداخت و با بیان این که متاسفانه برخی از کشورهای همسایه پس از این آتش سوزی ابراز خوشحالی کردند، افزود: "یک کشور مسلمان نباید نسبت به آسیب دیدن کشور مسلمان دیگر خوشحال باشد و باید نسبت به آسیب دیدن آن ابراز ناراحتی کند".

آماده‌باش گارد ملی عربستان

روزنامه الحيات نیز از قول کارشناسان سعودی نوشت "هیچ آلودگی هوا در کشورهای حوزه خلیج [فارس] در پی انفجار و آتش سوزی در مجتمع پتروشیمی جنوب غرب ایران مشاهده نشده است".

الحیات افزود: گارد ملی عربستان  ضمن آماده باش، رصدخانه ای را تدارک دیده است تا در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک به آلودگی وارد عمل شود. این آتش سوزی در درجه اول به خاطر وضعیت جوی و جهت وزش باد، بر مناطق اطراف محل آتش سوزی در جنوب ایران اثر خواهد گذاشت و اگر جهت وزش باد تغییر کند امکان دارد در آلودگی هوا در کشور عمان هم اثر بگذارد. بنا به این گزارش، کارشناسان سعودی درباره آلودگی آب ها هم گفته اند که در صورت نشت مواد شیمیایی از محل آتش سوزی به دریا، ممکن است در سطح نسبتا پایینی آب ها نیز آلوده شوند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: