کد خبر: ۷۳۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - 15 June 2016
بازارهای سهام آسیا در معاملات روز چهارشنبه در شرایطی که سرمایه گذاران منتظر نتیجه نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا بودند عملکرد یکسانی نداشتند.
شاخص ام اس سی آی بازارهای سهام آسیا اقیانوسیه در هنگ کنگ ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۲۶.۸۹ واحد رسید و ضرر ۰.۵ درصد اوایل معاملات را جبران کرد. این شاخص بدنبال نظرسنجی‌هایی که نشان داد شمار موافقان ترک اتحادیه اروپا در انگلیس افزایش یافته، در چهار روز معامله گذشته تقریبا ۴.۴ درصد سقوط کرده که بزرگترین کاهش از ماه فوریه بوده است.

شاخص نیک‌کی ۲۲۵ ژاپن ۰.۷ درصد رشد کرد و به ۱۵۹۷۳.۲۶واحد رسید در حالیکه کسپی کره جنوبی ۰.۱ درصد رشد کرد و در ۱۹۷۳.۴۷ واحد قرار گرفت. شاخص هانگ سنگ هنگ کنگ ۰.۱ درصد افزایش یافت و در ۲۰۳۹۹.۳۰ واحد ایستاد در حالیکه شاخص شانگهای کامپوزیت در سرزمین اصلی چین ۱.۲ درصد پیشروی کرد و به ۲۸۷۶.۵۵ واحد ایستاد. شاخص اس اند پی/ ای اس ایکس ۲۰۰ استرالیا ۰.۲ درصد از ارزش خود را از دست داد و به ۵۱۹۲.۱۰ واحد رسید. شاخصهای سهام در تایوان و اندونزی کاهش و در سنگاپور و نیوزیلند افزایش یافتند.

بازار سهام شانگهای پس از اینکه ام اس سی آی تصمیم گرفت پذیرش سهام چین در شاخص بازارهای نوظهور را به تاخیر بیاندازد، دچار نوسان شد و ارزش ین ریزش کرد. این فراهم کننده شاخص سهام جهانی اعلام کرد چین باید اقدامات بیشتری برای دسترس پذیر کردن بازارهایش و نزدیک کردن آنها به استانداردهای بین المللی انجام دهد. بازارهای سهام چین عمدتا برای سرمایه گذاران داخلی قابل دسترس هستند اما اگر در شاخص ام اس سی آی قرار بگیرند، سرمایه گذاری خارجی بیشتری جذب خواهند کرد. در پی این تصمیم شاخص سهام شانگهای با یک درصد ریزش آغاز به کار کرد اما پس از اینکه بانک مرکزی چین نرخ یوان را ۲۱۰ واحد کاهش داد و ۶.۶۰۰۱ در برابر دلار تعیین کرد، روند نزولی این شاخص معکوس شد.

شاخص استاکس اروپا ۶۰۰ رشد بورسهای آسیایی را دنبال کرد و اوایل معاملات ۰.۹ درصد صعود کرد. بازارهای سهام اروپایی در مدت پنج روز کاهش متوالی، بیش از هفت درصد ریزش داشته اند در حالیکه بازده اوراق قرضه آلمان برای نخستین بار در تاریخ به دلیل نگرانی سرمایه گذاران از پیامدهای همه پرسی ۲۳ ژوئن انگلیس بر بازارهای مالی، وارد محدوده منفی شده است.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، نشست سیاست پولی دو روزه بانک مرکزی آمریکا بعدازظهر چهارشنبه به پایان می‌رسد و تصمیم این نشست پس از تعطیلی بازارهای آسیایی اعلام می‌شود. پیش از این انتظار می‌رفت بانک مرکزی آمریکا در نشست ماه جاری افزایش نرخهای بهره را تصویب کند اما انتشار آمار اقتصادی ضعیف بویژه آمار اشتغال ماه مه که روند احیای بزرگترین اقتصاد جهان را مورد تردید قرار داد، باعث شد تحلیلگران احتمال افزایش نرخها در این نشست را بعید ارزیابی کنند.

در وال استریت، شاخصهای سهام روز سه‌شنبه در سطح پایین‌تری بسته شدند. شاخص داوجونز اینداستریال اوریج ۰.۳ درصد اُفت کرد و در ۱۷۶۷۴.۸۲ واحد بسته شد و استاندارد اند پورز ۵۰۰ با ۰.۲ درصد کاهش، در ۲۰۷۵.۳۲ واحد ایستاد در حالیکه نزدک کامپوزیت ۰.۱ درصد کاهش یافت و در ۴۸۴۳.۵۵ واحد بسته شد.

بهای معاملات نفت خام آمریکا در معاملات الکترونیکی بازار بورس کالای نیویورک ۷۹ سنت کاهش یافت و به ۴۷.۷۰ دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات این بازار روز سه‌شنبه ۳۹ سنت کاهش یافت و در ۴۸.۴۹ دلار در هر بشکه بسته شد. نفت برنت که قیمت پایه معاملات بین المللی است در بازار لندن ۷۳ سنت کاهش یافت و ۴۹.۱۰ دلار معامله شد.

در بازارهای ارزی، دلار از ۱۰۶.۰۲ ین در روز سه شنبه به ۱۰۶.۲۵ ین صعود کرد و یورو از ۱.۱۲۱۴ دلار به ۱.۱۲۰۴ دلار نزول کرد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: