روزنامه آرمان در شماره پنجشنبه 13 خرداد در تشریح تیتر یک با اشاره به تجربه ناخوشایند رفتار دلواپسان در مسایل ملی مانند «برجام» نوشت: ادامه بحث برجامی و نابرجامی در مقطعی که نمایندگان مجلس دهم مشخص شدند دیگر نشانی از صداقت و خیرخواهی ندارد، بلکه اینگونه برداشت میشود که گامی در راستای اختلاف افکنی است.
روزنامه آرمان زیر عنوان «امروز متحجران سردمداران اندیشه شدهاند» آورده است آیتا... سید حسن خمینی، با بیان اینکه رکن گفتمان سیاسی امام نفی تحجر است، با اشاره به اینکه بحثی که امام درباره موسیقی، شطرنج و حضور زنان در جامعه، ورزش و تحصیلات بانوان در روزگار ایشان بسیار موج شکن و سدشکن بوده است، گفت: انقلاب اسلامی ایران نه خودش و نه رهبرانش هیچ کدام متحجر نبودهاند و متحجرین نیز پیش از انقلاب اهل مبارزه نبوده و آن را حرام میدانستند و نهایتا با مبارزه مخالفت نمیکردند، اما اینکه بعد از پیروزی به انقلاب پیوستند بحث دیگری است. سید حسن خمینی با تاکید بر اینکه امروز عدهای از متحجران، سردمداران اندیشهای شدهاند و دیگران را به محاکمه میکشانند و معیار تشخیص حق از باطل شدهاند، تصریح کرد: امام در هیچ دورهای ترور و بمبگذاری را تایید نکرده بودند.
روزنامه آرمان با درج عنوان «مقابله با فساد باید مطالبه ملی قلمداد شود» نوشت: یادگار امام با بیان این که مقابله با فساد امروز هم باید به عنوان مطالبه عمومی قلمداد شود، گفت: این که ببینیم و بشنویم اختلاس و دزدیهای هزاران میلیاردی که اصلا متوجه نمیشویم چقدر است، رخ دهد، شایسته نیست. حجت الاسلام سیدعلی خمینی با بیان این که نباید خبر فسادهای اقتصادی، حساسیت ما را نسبت به این امور کم کند، گفت: حساسیت به فساد باید در مردم و حکومت زنده باشد؛ معنا ندارد حکومتی باشد که از هر طرف خبرهای ناراحت کننده فساد از آن شنیده شود؛ طلاب و مردم همه باید نسبت به فساد حتی هزار تومان، حساس باشند و البته راه آن این است که از خودمان شروع کنیم و از مسئولان مطالبه کنیم. او با بیان این که یکی از موارد معدودی که رهبری عصبانیت خود را از آن آشکار کرده اند، مساله فسادها در کشور بود، گفت: باید از مسئولان دولتی سؤال کرد که در راه مبارزه با فساد چه کردید و یا از قوه مقننه سؤال کنیم که چه راه هایی برای مقابله با فساد ایجاد کردید.
«لغو کنسرتها باعث هرج و مرج میشود»، عنوان دیگر این روزنامه است که در ذیل آن به نقل از «محمدرضا عارف» رییس فراکسیون امید مجلس آمده است: اینکه در یک استان کنسرتی برگزار نشود و در دیگری بتواند مجوز اجرا بگیرد، نشان میدهد یک سیاست روشن در این زمینه وجود ندارد؛ لذا در حوزه فرهنگ مهم این است که راهبردها و جهتگیریها مشخص شود و قانونی شفاف وجود داشته باشد. نماینده مردم تهران افزود: آنچه از دولت و مجلس انتظار میرود این است که در این زمینه، سیاستگذاری شفاف وجود داشته باشد. عارف تصریح کرد: من فکر میکنم شاید بتوانیم این امر را جزو وظایف شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار دهیم؛ لذا این شورا باید سریعتر سیاستها و راهبردهای این بخش را مشخص و ابلاغ کند و مجلس هم کمک کند تا در جایی که نیاز به قانونگذاری است، این امر صورت گیرد تا کمتر شاهد برخورد سلیقهای باشیم. وی تاکید کرد: نتیجه برخورد سلیقهای، دور شدن جوانان از فرهنگ بومی و اسلامی و رو آوردن به شبکههای خارجی و ایجاد هرج و مرج در کشور است.
روزنامه آرمان ستون سرمقاله را به عنوان «جراحی با تبر؟!» به قلم «سعید لیلاز» اختصاص داد و یادداشت «امام(ره) فراتر از یک شخصیت» را از «رسول منتجب نیا» منتشر کرد.
«سود 100 برابری از فروش چای فاسد!»، «تغییر نتیجه انتخابات در تبریز»، «رقیب روحانی کیست؟»، «پرونده حصر در اختیار شورای عالی امنیت ملی است»، «پرهیز از اعزام به حج از کشور ثالث» و «داود سلیمانی: امام اصلاح دانشگاه را منشا اصلاح جامعه می دانست» از دیگر عنوان های نیم صفحه نخست این روزنامه است.