کد خبر: ۷۰۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 10 May 2016
دکتر عبدالناصر همتی مدیر عامل بانک ملی ایران و هیات همراه در پایان سفر خود به شهر قم ، با حضور در بیوت آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی با ایشان دیدار و گفت و گو کردند .
دکتر عبدالناصر همتی مدیر عامل بانک ملی ایران و هیات همراه در پایان سفر خود به شهر قم ، با حضور در بیوت آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی با ایشان دیدار و گفت و گو کردند .

دکتر همتی در دیدار با آیت اله مکارم شیرازی با ارائه گزارشی از وضعیت بانک ها ابراز داشت : بانک ها طی سال های گذشته با محدودیت های زیادی نظیر شرایط تحریم ، مطالبات معوق و تسهیلات تکلیفی و ... روبرو بودند که با تلاش های صورت گرفته دولت و رفع تحریم ها ، خوشبختانه دست بانک ها برای ارائه خدمات بیشتر به مردم بازتر شده است .

 وی افزود : در این چند سال اخیر با تلاش صورت گرفته در بانک ملی ایران ، تلاش شده وضعیت این بانک به جایگاه گذشته خود باز گردد بطوری که سال گذشته این بانک 24 درصد رشد داشته است . 
دکتر همتی اضافه کرد : بانک ملی ایران با داشتن حدود 60 میلیون مشتری و 70 میلیون حساب ، از اعتماد بالای مردم ایران برخوردار است و در واقع با این حجم اعتماد ، هر کاری که بانک ملی ایران در سطح کشور انجام دهد ، اثرش تعیین کننده است . 

مدیر عامل بانک ملی ایران ابراز داشت : با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در سال جاری در زمینه اقتصاد مقاومتی ، محور سیاستهای تسهیلاتی بانک تولید و اشتغال است . 

وی با اشاره به خدمات بانک ملی ایران به طلاب و اساتید حوزه علمیه گفت : بانک ملی ایران تا کنون 2800 فقره تسهیلات مسکن و 8000 فقره تسهیلات قرض الحسنه به طلاب پرداخت کرده است و در آینده نزدیک هم 600 فقره تسهیلات مسکن به اساتید حوزه علمیه قم اعطا خواهد کرد .

 دکتر همتی فعالیت های قرض الحسنه بانک ملی ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت : بانک ملی ایران در سال گذشته 2000 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده که 900 میلیارد تومان از این مبلغ در زمینه ازدواج بوده است که یک سوم تسهیلات قرض الحسنه شبکه بانکی است .

 دکتر همتی با عنوان اینکه تمام سعی و تلاش بانک ملی ایران ارائه خدمات جامع به مردم است ، ابراز داشت : بانک ملی ایران در بیشتر طرح های زیر بنایی کشور نقش بسزایی ایفا نموده است و بسیاری از طرح های اصلی کشور با حمایت این بانک شکل گرفته است . 

وی در ادامه به شبکه گسترده شعب بانک در سراسر کشور و خدمات رسانی بانک با چهل و چهار هزار نفر پرسنل و 17 شعبه فعال در خارج از کشور اشاره کرده و گفت : در اسفند ماه سال گذشته ، طی یک روز حجم تراکنش های الکترونیکی این بانک از مرز 40 میلیون گذشت که این به عنوان یک رکورد ، نشانگر حجم عظیم خدمات رسانی این بانک به مردم است و پیچیدگی و عظمت کار در بانک ملی ایران را نشان می دهد .

 دکتر همتی به تلاش های دولت و بانک ها برای کاهش نرخ سود بانکی اشاره کرد و اظهار داشت : خوشبختانه در جهت رضایت بیشتر مشتریان ، نرخ سود تسهیلات بانکی از 24 درصد به 20 و 18 درصد کاهش یافته و با کاهش بیشتر نرخ تورم ، این روند کاهشی ادامه خواهد یافت .

 بانک ملی ایران هنوز هم خیلی مورد اعتماد مردم است
 آیت اله مکارم شیرازی نیز در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه و آرزوی توفیق برای مسئولان این بانک گفت : بانکداری باید در خدمت مردم و رفع مشکلات آنها باشد که در این صورت بسیاری از مشکلات اقتصادی رفع می شود . 

ایشان افزود : قسمت عمده منابع بانک ها متعلق به مردم است و به همین علت باید در خدمت مردم باشد .
 آیت اله مکارم شیرازی با اشاره به پاره ای درخواست ها و انتظارات از بانک ها ، مشکلات موجود را به دو بخش زیر بنایی و روبنایی تقسیم کرد و گفت : خواست ما داشتن یک سیستم بانکداری مجهز و پیشرفته با رعایت اصول شرعی و در خدمت مردم است و ایرادات مربوط به موضوعات شرعی ، قراردادها و عقود ، زیر بنایی بوده و مسایل مربوط به عدم رعایت شرایط قراردادها با برخی واحد ها رو بنایی است .
 ایشان در ادامه خواستار رعایت نکات شرعی در امور اجرای قراردادهای بانکی و همچنین اعمال قاطعیت در برخورد با موسسات غیر مجاز مالی شد . 
آیت اله مکارم شیرازی افزود : بانک ملی ایران هنوز هم خیلی مورد اعتماد مردم است ، 95 درصد وجوهات شرعی مردم به دفتر اینجانب از طریق بانک ملی ایران ارسال می شود که بیانگر ارتباط خوب بیشتر مردم با بانک ملی ایران است و بانک ملی باید این اعتماد را حفظ کند . این اعتماد از نعمت های خداوند است که اگر حفظش کنید اضافه می شود وگرنه از دست می رود .

 در بخش هایی از این دیدار صمیمی آیت اله مکارم شیرازی و دکتر همتی در خصوص برخی از موضوعات بانکی مثل : جریمه تاخیر ، بانکداری بدون ربا ، لایحه و طرح بانکداری اسلامی ، عقود اسلامی ، مقایسه بانکداری در داخل و خارج کشور و ضرورت آسیب شناسی مشکلات اجرایی بانک ها و ... به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند . 

دکتر همتی در دیدار با آیت اله نوری همدانی : سیاست های بانک ملی ایران در راستای اقتصاد مقاومتی است

مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه دیدارهای خود با مراجع عظام تقلید ، در منزل آیت اله نوری همدانی حضور یافت و با ایشان دیدار و گفت و گو کرد .

 دکتر عبدالناصر همتی در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت نظام بانکی ، ابراز داشت : بانک ها در حال حاضر علیرغم تنگناهای مختلف ، بالغ بر 87 درصد تامین مالی اقتصاد کشور را بر عهده دارند و ناگزیر باید در طرح های بزرگ حضور یابند تا آن طرح ها تحقق یابد . 

وی گفت : حجم بالای تسهیلات تکلیفی به ویژه در طرح های موسوم به زود بازده ، بدهی 107 هزار میلیارد تومانی دولت به بانک ها ، معوقات بالای تسهیلات و شرایط تحریم فشار زیادی به بانک ها وارد کرد . از طرفی بانک ها مشکل سرمایه نیز دارند و دولت هم برای افزایش سرمایه بانک ها با مشکلاتی مواجه است .

 دکتر همتی حجم انتظارات از سیستم بانکی را بسیار بالا عنوان کرد و افزود : بانک ها باید مورد حمایت قرار گیرند تا اقتصاد به حرکت درآید البته دولت هم بطور جدی این موضوع را در دستور کار قرار داده است .

 وی در ادامه گفت : با اجرایی شدن برجام شرایط خوبی برای بانک ها ایجاد شده و تغییرات زیادی در این چند ماه اخیر در فعالیت های بین المللی بانک ها بوجود آمده است . 
مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت های این بانک گفت : در دولت جدید بعد از تلاش های صورت گرفته و رفع تحریم ها ، جایگاه این بانک همانند گذشته ارتقاء یافته و آن اعتمادی که قبلا مردم به این بانک داشتند افزایش یافته است . این بانک درحال حاضر با داشتن حدود 60 میلیون مشتری و 70 میلیون حساب ، بعنوان بزرگترین بانک کشور از نظر منابع و امکانات در حال ارائه خدمات به مردم کشور است . 

وی افزود : بانک ملی ایران در سال گذشته 35 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی پرداخت کرده و توانسته مجددا به جایگاه اصلی خود در گذشته باز گردد . 
دکتر همتی تصریح کرد : بانک ملی ایران سیاست های خود در سال جاری را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ، صادرات و اشتغال تنظیم کرده است . 

آیت اله نوری همدانی نیز در این دیدار با عرض خیر مقدم به مسئولان بانک ملی ایران و تبریک اعیاد شعبانیه به تبیین نظام اقتصادی اسلام و انواع عقود اسلامی پرداخت و گفت : پول باید در اجتماع ، چرخش و گردش داشته باشد و از طرف افراد دارنده پول در اختیار صاحب نیروی کار و فاقد سرمایه قرار گیرد تا بدین وسیله چرخ تولید و اقتصاد جامعه به درستی بچرخد . اشتغال و کار ایجاد شود و کشور آباد گردد . 

ایشان با اشاره به آیات و رویات متعدد در خصوص حرمت ربا ، خواستار تلاش بیشتر مسئولان برای هماهنگ تر ساختن بانکداری با شرع مقدس شد و ابراز داشت : ربا گناه بسیار بزرگی است و در هر زمان و مکانی باعث تخریب و انحطاط است و بانک ها باید به شدت از آن پرهیز کنند . 
آیت اله نوری همدانی ، بانکداری غربی را شکل گرفته بر اساس ربا و قرض پول در برابر پول عنوان و تاکید کرد : اسلام این را قبول ندارد که پول در برابر پول باشد و بانک ها باید پول خود را در راه گسترش زراعت ، صنعت و تولید مصرف کنند . پول ها باید در اختیار افرادی که قدرت کار دارند ولی فاقد سرمایه هستند ، قرار گیرد و این همان اقتصاد مقاومتی است .

 در پایان این دیدار آیت اله نوری همدانی و دکتر همتی به ابراز دیدگاه های خور در خصوص مسایلی نظیر اخذ جریمه دیرکرد ، طرح بانکداری اسلامی ، عقود اسلامی ، تطبیق فعالیت بانک ها با مبانی شرع مقدس و ... پرداختند .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: