کد خبر: ۵۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۴ - 01 January 2016
معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تأکید بر لزوم تأمین منابع مالی پایدار و مستمر برای اداره بیمارستانها و مراکز درمانی، گفت: در ایران از زمان تصویب قانون بیمه همگانی در سال 74، تا کنون، بیمارستان های ما با یک درد مزمن یعنی عدم وجود منابع مالی پایدار و مستمر روبرو بودند.
بانکداری ایرانی –معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تأکید بر لزوم تأمین منابع مالی پایدار و مستمر برای اداره بیمارستانها و مراکز درمانی، گفت: در ایران از زمان تصویب قانون بیمه همگانی در سال 74، تا کنون، بیمارستان های ما با یک درد مزمن یعنی عدم وجود منابع مالی پایدار و مستمر روبرو بودند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی به در حال تغییر بودن منابع مالی بیمه ها اشاره کرد و گفت: گاهی اوقات که وضعیت مالی بیمه ها مناسب باشد ممکن است پرداختی آنها به فاصله دو یا سه ماه انجام شود و در زمان هایی که وضعیت مالی آنها نامناسب می شود، پرداختی آنها گاهی تا 7 یا 8 ماه به تأخیر می افتد.

وی تصریح کرد: اداره کردن بیمارستان ها با وجود خدمات بسیار پیچیده و طرف های قرارداد متعدد بدون منابع مستمر و قابل اطمینان مالی، مشکلات زیادی دارد بنابراین برای حل این مشکلات، پس از پنج ماه کار کارشناسی و با همکاری وزارت بهداشت، رفاه و سازمان تأمین اجتماعی تصمیم گرفته شد تا عامل سوم یعنی بانک برای پرداخت مطالبات بیمارستانها به این چرخه اضافه شود.

دکتر آقاجانی گفت: طبق تفاهم نامه ای که میان وزارت بهداشت، رفاه، سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران امضاء شد، کلیه اسناد بیمارستانها بعد از مهرماه، به بانک رفاه کارگران ارائه می شود و ظرف 15 روز، 60 درصد مبلغ اسناد را دریافت می کنند و سازمان تأمین اجتماعی نیز سه ماه فرصت دارد تا به اسناد رسیدگی کند و پس از این رسیدگی، 40 درصد باقی مانده به بیمارستانها پرداخت می شود.

معاون درمان وزیر بهداشت افزود: عامل سوم یعنی بانک رفاه، بین بیمه و بیمارستان قرار می گیرد و منابع مالی لازم را از طریق تسهیلات، تأمین می کند و نقشی مهم را بین ارائه دهنده و تأمین کننده مالی به منظور ثبات منابع مالی، ایفا می کند که دستاوردی بزرگ برای نظام سلامت و ارائه خدمات درمانی است.

وی ابراز امیدواری کرد تا اضافه کردن عامل سوم بین بیمه تأمین اجتماعی و بیمارستان های وزارت بهداشت، در سایر سازمان های بیمه گر پایه نیز اجرا شود تا انها هم بتوانند منابع مالی با ثباتی را برای بیمارستانها تأمین کنند.

دکتر آقاجانی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: در سال 94 بین 4 تا 5 ماه از مطالبات بیمارستانها از بیمه ها باقی مانده که سازمان تأمین اجتماعی در قالب قرارداد دیگری علاوه بر این تفاهم نامه، قرار است حدود1600 میلیارد از بدهی های خود به بیمارستانهای وزارت بهداشت را از طریق تسهیلات بانک ملت پرداخت کند و این قرارداد تنظیم شده و امیدواریم تا بدهی های معوقه تا پایان شهریور ماه به سرعت پرداخت شود.

وی افزود: بنا بوده تا وثیقه های مورد نظر از سوی تأمین اجتماعی به بانک ملت تحویل داده شود و بانک مرکزی نیز تمهیدات لازم را اتخاذ کرده و سازمان تأمین اجتماعی باید به سرعت وثیقه های خود را به بانک ملت تحویل دهد و با دریافت تسهیلات، مطالبات بیمارستانهای وزارت بهداشت را تا پایان شهریور ماه پرداخت کند.

براساس گزارش وبدا، معاون درمان وزارت بهداشت بر اهمیت توجه جدی سازمان تأمین اجتماعی و بانک های عامل ملت و رفاه کارگران به منظور پرداخت بدهی این سازمان تأکید کرد و ادامه داد: با بکارگیری عامل سوم، بدهی تأمین اجتماعی به بیمارستان های وزارت بهداشت تا پایان شهریور ماه از طریق بانک ملت و از مهرماه به بعد از طریق بانک رفاه کارگران پرداخت می شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: