کد خبر: ۵۷۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - 13 December 2015
وی افزود: پیشنهادات بیشتر حول و حوش گاز طبیعی متان بوده، اما سرمایه‌گذاری در حوزه اتان هم سودآور است و ما آن را به سرمایه‌گذاران پیشنهاد می‌کنیم.
معاون وزیر نفت از تمایل شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در پتروشیمی‌های گازی خبر داد.

عباس شعری‌مقدم در حاشیه دوازدهمین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در پتروشیمی ایران IPF اظهار داشت: تمام تجهیزات پتروشیمی به غیر از یک یا دو مورد را می‌توانیم در داخل کشور بسازیم.

وی در پاسخ به پرسش فارس درباره اینکه سرمایه‌گذاران خارجی کدام زنجیره صنعت پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کنند، گفت: خوراکی که ما به‌ صورت فراوان در اختیار داریم، گاز طبیعی است و سرمایه گذاران خارجی بیشتر در این حوزه تمایل جدی نشان دادند.

وی افزود: پیشنهادات بیشتر حول و حوش گاز طبیعی متان بوده، اما سرمایه‌گذاری در حوزه اتان هم سودآور است و ما آن را به سرمایه‌گذاران پیشنهاد می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی تصریح کرد: اولویت اول ما سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی است و پیشنهادات نیز در قالب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی یا مشارکت با طرف های ایرانی ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر قیمت خوراک رقابتی و قابل پیش‌بینی باشد، پیش‌بینی می‌کنیم تا افق 1404 ارزش محصولات ما به 70 میلیارد دلار بالغ شود.

شعری‌مقدم اظهار داشت: فاینانس چین چندان برای سرمایه‌گذاران جذاب نبوده و از آن استقبال زیادی نشده است.

وی در ادامه گفت: نفت 30 دلاری باعث کاهش قیمت خوراک مایع می‌شود، اما به هر صورت دنیا به محصولات پتروشیمی نیاز دارد و ایران هم یکی از بهترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری و تولید محصولات پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: در مورد صنایع میان‌دستی که از پروپیلن به‌عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند نیز پیشنهاداتی برای سرمایه‌گذاری از سوی خارجی‌ها دریافت کردیم.

وی با بیان اینکه اروپایی ها برای سرمایه‌گذاری پیش‌قدم شده‌اند، گفت: صنعت پتروشیمی ایران به کمک آلمان، هلند،‌دانمارک و ایتالیا شکر گرفت،آنها صاحب تکنولوژی هستند و ما سعی می‌کنیم از تکنولوژی آنها استفاده کنیم.

شعری‌مقدم تصریح کرد: هنوز هندی‌ها برای سرمایه‌گذاری در چابهار مذاکره می‌کنند، اما تا نهایی شدن قیمت خوراک مذاکره با آنها به نتیجه نمی‌رسد.

وی در پایان گفت: شرکت‌های آمریکایی هم برای حضور در بازار ایران ابراز علاقه کردند، اما آمریکا باید برای سرمایه‌گذاری به آنها اجازه بدهد که نمی‌دهد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: