کد خبر: ۵۵۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - 24 November 2015
وی با بیان اینکه زندگی انسان دارای ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است، اظهار داشت: اقتصاد نقش مهمی در زندگی مردم دارد و شما به لطف خدا در حال فعالیت و خدمت به مردم هستید.
یکی از مراجع تقلید گفت: اخذ دیرکرد از نظر اسلام حرام است و به نوعی ربا محسوب می‌شود و متأسفانه مشکل آن در کشور هنوز حل نشده است.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله حسین نوری‌همدانی عصر سه‌شنبه در دیدار با علی رستگار، مدیرعامل بانک‌ملت با بیان اینکه مسئله انقلاب از مسائل مهم درکشور است، گفت: انقلاب اسلامی باعث شده آثار ضعف از جامعه اسلامی از بین برود و بر پایه آن سه رکن اسلام، مردم و ولایت فقیه به وجود آید.

وی با بیان اینکه زندگی انسان دارای ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است، اظهار داشت: اقتصاد نقش مهمی در زندگی مردم دارد و شما به لطف خدا در حال فعالیت و خدمت به مردم هستید.

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه اگر عملی در آن اخلاص باشد نتیجه مطلوبی خواهد داد، خطاب به مسئولان بانک‌ها گفت: اگر حرکت شما اینگونه باشد که خواهد بود قطعا ثمربخش است و بر پایه آن اقتصاد کشور رونق پیدا خواهد کرد.

آیت الله نوری‌همدانی با اشاره به اینکه امنیت، حقوق، فراوانی نعمت و اقتصاد از مسائل مهم در اسلام به شمار می‌رود، گفت: کمک‌کردن به مردم محتاج در هر صورتی به خصوص در عرصه وام قرض‌الحسنه برای اشتغال و کار بسیار ارزشمند است و ثواب عظیمی در پیشگاه خداوند دارد.

وی با بیان اینکه بانک‌ها باید با پرداخت وام به محرومین و مستضعفین کمک کنند، اظهار داشت: موضوع اخذ دیرکرد از نظر اسلام حرام است و به نوعی ربا محسوب می‌شود و متأسفانه مشکل آن در کشور هنوز حل نشده است.

استاد برجسته حوزه با تأکید بر اینکه متأسفانه گرفتن دیرکرد امری رایج شده ولی نباید اینگونه باشد، گفت: نباید به خاطر تأخیر در ادای دین، پولی گرفته شود و می‌توان این مشکل را از طرق دیگر برطرف کرد تا از سویی بانک‌ها نیز دچار خسران نشوند.

آیت الله نوری‌همدانی با بیان اینکه اکنون در شرایط حساس اقتصادی قرار داریم و این از برنامه‌های دشمن است، گفت: اگر پول‌هایی که در بانک‌ها وجود دارد در عرصه تولید، صنعت، کشاورزی و چرخه اقتصادی کشور به کار گرفته شود، قطعا بسیاری از مشکلات امروز که جامعه با آن گریبانگیر است حل خواهد شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: