وی افزود: خوشبختانه حضور بیش از پیش شرکتهای خارجی در نمایشگاه و عملکرد خطوط کشتیرانی طی ماههای گذشته در بنادر ایران، افق روشنی را در زمینه فعالیت بندری و دریانوردی کشور نشان میدهد.
رئیس سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به استقبال شرکتهای حمل و نقل دریایی و بندری از نمایشگاه گفت: 8 شرکت بزرگ دریایی مجددا به بنادر ایران برگشتند و فعالیت خود را در بنادر ایران آغاز کردند. خوشبختانه حضور شرکتهای بزرگ در حوزه حمل و نقل و صنایع دریایی نشان میدهد فعالیت این شرکتهای در آینده در کشورمان بیشتر خواهد بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: خوشبختانه در سالهای گذشته صنایع دریایی داخلی کشور از رشد بسیار بالایی برخوردار بودد و این تواناییهای داخلی در کنار تعامل با شرکتهای بزرگ دنیا می تواند در تأمین نیازهای داخلی ایران نقش جدی داشته باشد.
سعید نژاد با بیان اینکه امروز شرکتهای بزرگی در زمینه ساخت شناور، سکو و تجهیزات بندری فعالیت میکنند ، گفت: تولیدات برخی از این شرکتها در سطح استانداردهای بالای بین المللی است که سازمان بنادر و دریانودری به عنوان نهاد حاکمیتی تولیدات را تأیید و استفاده از این تجهیزات را در اولویت قرار میدهد.
سومین نمایشگاه بینالمللی دریایی با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در شبستان مصلای تهران از روز شنبه افتتاح شده است.
در این نمایشگاه 75 شرکت ایرانی و 20 شرکت خارجی از 11 کشور ایتالیا، سوئیس، آلمان، مغرب (مراکش)، کرواسی، ژاپن، کرهجنوبی، فیلیپین، پاکستان، قزاقستان و امارات متحده عربی توانمندیهای دریایی خود را به نمایش گذاشتهاند.
ایران با 5 هزار و 800 کیلومتر ساحل و همجواری با بزرگترین دریاچه جهان و همچنین قرار گرفتن در مهمترین منطقه دریانوردی (خلیج فارس) یکی از کشورهای منحصر بفرد منطقه محسوب میشود.
سازمان بنادر و دریانوردی از سازمانهای زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی به عنوان مرجع فعالیتهای دریایی کشور با مشارکت دبیرخانه هماهنگی ارگانهای دریایی کشور این نمایشگاه را
با هدف ارتقاء سطح عملی، فناوری و فرهنگی دریایی و ارائه توانمندیها و دستاوردهای صنعت حمل و نقل دریایی ایران در محل شبستان مصلای تهران برگزار میکند.
بر اساس سند چشمانداز 1404 ایران باید در جایگاه نخست اقتصادی، علمی و فناوری در منطقه قرار گیرد که این نمایشگاه فرصتی برای مطرح شدن نام کشور در عرصه تجارت و فناوری دریایی است.