بانکداری ایرانی -رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور گفت: سازمان بنادر و دریانورى با اعتماد به بخش خصوصى و سفارش ساخت شناور، انقلابى را در حوزه صنایع دریایى رقم زده است.
به گزارش تسنیم، سیامک سیدمرندى در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانى سازمان بنادر و دریانوردى با اشاره به اینکه آینده بسیار روشنى در حوزه دریایى کشور وجود دارد و باید در این زمینه با استراتژى پیش برویم، اظهار کرد: حرکت سازمان بنادر و دریانوردى در مسیر استفاده از ظرفیت بخش خصوصى در حوزه صنایع دریایى فضاى جدیدى را براى همکارى هاى مشترک دولت و بخش خصوصى به وجود آورده است.
وى ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردى هم از منابع مالى مناسبى برخوردار است و هم در حوزه دریایى از نیازهاى مختلفى به ویژه در بخش شناورها برخوردار است و باید بدانیم تا کنون عمده پروژه هاى دریایى به دلیل عدم تزریق منابع مالى کافى با مشکل روبرو شده است.
رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور با تأکید بر اینکه فعالیت سازمان بنادر و دریانوردى در حوزه صنایع دریایى به عنوان یک انقلاب در این حوزه تلقى مى شود، خاطرنشان کرد: سازمان بنادر؛ آغازگر جهش در حوزه صنایع دریایى و به عنوان یک خط شکن در راستاى جهش تولید در حوزه دریایى اقدام کرده است.
سیدمرندى با اشاره به اقدام مشترک سازمان بنادر در حوزه صنایع دریایى با بخش خصوصى کشور در راستاى تأمین نیاز در این حوزه با تکیه با توان داخلى، گفت: حال نوبت آن رسیده که بخش خصوصى نیز در حوزه ساخت و تحویل سفارشات به بهترین شکل عمل کند و با تغییرات مثبت، جواب اعتماد صورت گرفته شده را بدهد.
وى ادامه داد: مجموعه نیازهاى سازمان بنادر و دریانوردى در حد توانمندى هاى داخلى کشور است و چه در حوزه ساخت، زنجیره تأمین و مابقی بخش ها مى توان با تکیه بر اهداف تعیین شده در اقتصاد مقاومتى، شاهد تحول در حوزه صنایع دریایى کشور بود.
سیدمرندی با تأکید بر اینکه تحول در حوزه دریایى لازمه رونق اقتصادى است، گفت: باید از تمام ظرفیت هاى دریایى خود به بهترین شکل استفاده کنیم تا بتوانیم شاهد شکوفایى در بخش گردشگرى دریایى، شیلات، نفت، و ساخت شناور و کشتى باشیم.
رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور با بیان اینکه ایران، توان رقابتى در حوزه صنایع دریایى با کشورهاى منطقه اى و بین المللى را دارد، عنوان کرد: در حوزه خلیج فارس، دریاى عمان و منطقه از شرایط بسیار مطلوبى در حوزه دریایى برخوردار هستیم و بدین جهت ضرورت دارد در این زمینه شاهد تداوم حمایت ها و سیاستگذارى هاى مناسب باشیم و با نگاه مقطعى و تجویزى خداحافظى کنیم.