به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، سازمان ملل هشدار داد که شیوع بیماری همه گیر ویروس کرونا در طولانی مدت ممکن است 207 میلیون نفر دیگر را به فقر مطلق دچار کند و تعداد کل آنها را تا سال 2030 به بیش از یک میلیارد نفر برساند.
طبق مطالعه جدید برنامه توسعه سازمان ملل که این هفته منتشر شد، سناریوی "خسارت زیاد" به معنای بهبودی اقتصاد در مدت طولانی پس از این بیماری همه گیر است.
این گزارش پیش بینی می کند که 80 درصد از بحران اقتصادی ناشی از این بیماری همه گیر بیش از یک دهه ادامه داشته باشد و مسیر رشد اقتصادی قبل از همه گیری را متوقف کند.
بر اساس سناریوی "خط پایه کوید" که مبتنی بر نرخ مرگ و میر فعلی و جدیدترین پیش بینی های صندوق بین المللی پول درباره رشد اقتصادی می باشد، 44 میلیون نفر دیگر تا سال 2030 به فقر مطلق دچار خواهند شد در حالی که در مقایسه با دوره قبل از همه گیری، جهان در مسیر توسعه قرار داشت.
آچیم اشتاینر، مدیر سازمان برنامه توسعه ملل متحد، گفت: همانطور که این تحقیقات جدید در مورد فقر نشان می دهد، بیماری همه گیر کووید_19 یک نقطه بحرانی است و گزینه هایی که اکنون رهبران انتخاب می کنند می تواند جهان را به جهات بسیار متفاوتی سوق دهد.
وی افزود: ما اکنون فرصت داریم تا در یک دهه اقدام سرمایه گذاری کنیم. اقدامی که نه تنها به افراد کمک می کند تا از بحران کووید_19 نجات یابند بلکه مسیر حرکت مردم و کره زمین را به سمت آینده ای عادلانه، انعطاف پذیر و سبز دوباره تنظیم می کند.
این گزارش حاکی از آن است که سرمایه گذاری های متمرکز می تواند از افزایش فقر مطلق جلوگیری کند، و 146 میلیون نفر را از چنگال فقر نجات داده و حتی از جهان را از مسیر توسعه ای که قبل از همه گیری در آن قرار گرفته بود، فراتر ببرد.