کد خبر: ۱۸۷۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 13 November 2020
بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط مصرف کالاهای اساسی کاهش قابل توجهی یافته است به عنوان مثال مصرف گوشت گوساله ۲۰ درصد و گوشت گوسفندی ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.

به گزارش  تسنیم، متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال های اخیر کاهش قابل توجهی یافته است، به عنوان مثال مصرف برنج خارجی 8 درصد، گوشت گوساله 20 درصد، گوشت گوسفندی 29 درصد، روغن نباتی 6 درصد و قند و شکر 4 درصد در سال 1398 نسبت به سال 1395 کاهش یافته است. این کاهش برای دهکهای پایین درآمدی به مراتب بیشتر نیز بوده است. برای نمونه میزان کاهش مصرف دهک سوم درآمدی در جدول زیر قابل مشاهده است.

جدول متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال‌های 1395 و 1398 (گرم در ماه به ازای هر فرد):

کالاهای اساسی , مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ,

کالاهای اساسی , مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ,

نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان میدهد اتخاذ سیاستی در راستای تأمین بخشی از نیازهای معیشتی خانوارهای کشور به ویژه خانوارهای کم برخوردار بسیار ضروری است. با این حال بسته به میزان منابع در دسترس، جامعه هدف میتواند متفاوت باشد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: