کد خبر: ۱۷۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 19 June 2020
اینترنت همراه در سال‌های گذشته، گوی سبقت را از اینترنت ثابت ربوده و سهم خود را از ۷۸ درصد در سال ۱۳۹۵، به بیش از ۸۸ درصد رسانده است.
 
به گزارش ایسنا، انواع سرویس‌های موجود اینترنت در ایران، به‌دلیل داشتن ویژگی‌های متمایز از هم، برای کاربران با شرایط مکانی و موقعیتی متفاوت ارائه می‌شود. یکی از انواع اینترنت پرسرعت، اینترنت ثابت شاملADSL ،VDSL  و FTTX است که به یک مکان مشخص محدود هستند، سرویس‌های ثابت بی‌سیم ازجمله TD-LTE و اینترنت نقطه‌به‌نقطه بی‌سیم نیز از دیگر اینترنت پرسرعت است، با این تفاوت که در همان حوزه مکانی قابلیت اتصال بی‌سیم را دارند.

در کنار سرویس‌های اینترنت ثابت، اینترنت همراه است که در سال‌های گذشته در مقایسه با اینترنت ثابت، رشد بیش‌تری داشته و در مواردی حتی سرعت بیش‌تری ارائه می‌دهد. این سرویس‌ها، قابلیت استفاده در تمامی نقاط تحت پوشش اپراتور خود را دارند، اما به‌دلایلی هم‌چون دوری از شبکه پوشش شهری اپراتور خود ثبات قطعی سرعت و کیفیت سرویس وجود ندارد.

خدمات این سرویس‌های همراه روی گوشی‌های تلفن همراه یا سایر تجهیزات سیم‌کارت‌خور مانند تبلت‌ها قابل دریافت است و خدماتی از قبیل اینترنت نسل دو، نسل سه و چهار ارائه می‌دهد.

براساس آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با گذشت زمان، اینترنت نسل‌های سه و چهار اینترنتی در مقایسه با دیگر انواع اینترنت، رشد بیش‌تری دارند. همان‌طور که از سال ۱۳۹۵ استفاده از اینترنت پهن‌باند DSL و TD-LTE کاهش یافته و اینترنت نسل سه و چهار از ۷۸ درصد در سال ۱۳۹۵، به ۸۴ درصد در سال گذشته و اکنون به ۸۸.۴۳ درصد رسیده و سهم xDSL را از ۲۰ درصد در سال ۹۵ به ۹.۴۷ درصد در سال ۱۳۹۸ رسانده است.


این در حالی است که محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- چندی پیش یک نظرسنجی در صفحه اینستاگرام خود انجام داد. در این نظرسنجی اعلام شد که ۶۲ درصد کاربران سرویس اینترنت خانگی دارند و از میان ۷۵ درصد کاربران اعلام کرده بودند قیمت اینترنت خانگی برایشان از اینترنت همراه ۴G مناسب‌تر است، با وجود این، در سال‌های گذشته اینترنت همراه درمقایسه با اینترنت ثابت سهم خود را افزایش داده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: