کد خبر: ۱۴۸۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - 08 December 2018
محققان دریافتند گرم شدن آب اقیانوس هند به تضعیف چرخه موسمی و کاهش نیروی توربین‌های بادی منجر می‌شود.

بانکداری ایرانی - محققان دریافتند گرم شدن آب اقیانوس هند به تضعیف چرخه موسمی و کاهش نیروی توربین‌های بادی منجر می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از ساینس، بر اساس مطالعات جدید، گرم شدن اقیانوس هند، ناشی از تغییرات اقلیمی جهانی، ممکن است موجب کاهش شدید پتانسیل قدرت باد در هند شود.

 بر اساس مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی هاروارد، هند، سومین کشور منتشرکننده گازهای گلخانه‌ای بعد از چین و ایالات متحده آمریکاست که میلیاردها دلار برای انرژی بادی هزینه کرده و اهداف بلندپروازانه‌ای برای ظرفیت تولید برق بادی طی پنج سال آینده داشته و قصد دارد که استفاده از انرژی باد را دو برابر کند.

توربین‌های بادی در جنوب و غرب هند ساخته شده‌اند تا بادهای موسومی را جذب کنند. با این حال، محققان دریافتند، درنتیجه گرم شدن آب اقیانوس هند، بادهای موسمی تضعیف و منجر به کاهش مداوم نیروی باد خواهد شد.

منگ گائو - نویسنده این مطالعه - اظهار کرد: اگرچه هند سرمایه‌گذاری عظیمی در زمینه نیروی باد برای مقابله با تغییرات آب وهوایی و مسائل مرتبط با آلودگی هوا کرده است، اما این سرمایه به دلیل تغییرات آب و هوا در معرض خطر است.

کارشناسان، پتانسیل قدرت باد در هند را طی چهار دهه گذشته محاسبه و عنوان کردند که روند نیروی باد به قدرت بادهای موسمی تابستانی وابسته است.

محققان اظهار کردند که درواقع، ۶۳ درصد از تولید انرژی سالانه باد در هند از بادهای موسمی بهار و تابستان به دست می‌آید.

در طول ۴۰ سال گذشته، این پتانسیل انرژی حدود ۱۳ درصد کاهش یافته است و انرژی کمتری در این زمان از بادهای موسمی تولید شده است.

غرب هند که بیشترین سرمایه‌گذاری را برای انرژی حاصل از باد انجام داده، بیشترین آسیب را دیده است.

مایکل مک الروی - محقق این بررسی اظهار کرد: یافته‌های محققان، پیشنهاداتی درباره ساخت توربین بادی در مناطقی دارد که تاثیرتغییرات آب و هوایی در آنها حداقل باشد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: