حسن صالحی در حاشیه جشنواره غذاهای دریایی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان هم اکنون در کشور 11.2 کیلوگرم در سال است افزود: تا پایان برنامه ششم توسعه، این رقم به 14 کیلوگرم و تا 10 سال آینده به 20 کیلوگرم به ازای هر نفر در سال خواهد رسید.
وی گفت: همه فعالیتهای انجام شده در بخش صید، آبزی پروری، فرآوری و بسته بندی برای در اختیار مردم قراردادن غذای سالم است.
صالحی با بیان اینکه حجم تولید آبزی در کشور 1میلیون و 200 هزار تن است ادامه داد: این رقم تا پایان برنامه ششم توسعه به یک میلیون و 500 هزار تن خواهد رسید.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با افزایش تولید، اشتغال در این صنعت نیز 30 درصد رشد می یابد و تعداد شاغلین این صنعت به 240 هزار نفر می رسد.