کد خبر: ۱۲۹۳۲۹
تاریخ انتشار: ۰۲:۵۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - 19 March 2018
معاون برنامه‌ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تا سال ۱۳۹۲ بیش از ۹۰ درصد کشفیات به پرونده‌های زیر ۱۰ میلیون تومان مربوط می‌شد اما خواست مسئولان این بوده که از مبارزه با قاچاق خرد به سمت مبارزه با قاچاق کلان برویم.

بانكداري ايراني  ـ معاون برنامه‌ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تا سال ۱۳۹۲ بیش از ۹۰ درصد کشفیات به پرونده‌های زیر ۱۰ میلیون تومان مربوط می‌شد اما خواست مسئولان این بوده که از مبارزه با قاچاق خرد به سمت مبارزه با قاچاق کلان برویم.

به گزارش ایسنا، علیرضا گلستانی‌زاده در مراسم تودیع و معارفه رئوسای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، الگوهای رفتاری و مصرفی مردم را در پدیده قاچاق موثر دانسته و اظهار کرد: بحث ممانعت از بازگشت کالای قاچاق به سطح عرضه نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. خوشبختانه از سال ۱۳۹۳ به بعد بازگشت کالای قاچاق به بازار عرضه را نداشته‌ایم و بعد از تدوین برنامه پنج ساله قرار بر آن است که دستگاه‌ها و استان‌ها متناسب با وظایف خود، طبق برنامه‌ها در راستای تحقق اهداف گام بردارند.

گلستانی‌زاده همچنین اظهار کرد: بالا رفتن حجم کشفیات، افزایش درآمدهای دولت و وصول درآمد از پرونده‌ها، کاهش قاچاق و افزایش امحای کالای کشف شده از جمله دستاوردهای ستاد در سال‌های گذشته است که در نهایت منجر به کاهش ۵۰ درصد حجم قاچاق در سال گذشته شده است.

وی ادامه داد: البته طبق برنامه‌های مصوب قرار بر آن بود که طی ۵ سال به این رقم برسیم اما ۵۰ درصد کاهش پیش‌بینی شده حتی پیش از زمان مقرر عملیاتی شد.

معاون ستاد مبارزه با قاچاق با بیان اینکه مجلس این ستاد را مکلف به کاهش ۱۰ درصدی قاچاق در هر سال کرده، توضیح داد: با اجرای رجیستری تلفن همراه و تکمیل آن در سال ۹۷، ساماندهی معابر کوله‌بری و ملوانی و مناطق آزاد، امیدواریم که در سال ۹۷ گام‌های بلندتری در این زمینه برداشته شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: