کد خبر: ۱۲۶۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - 07 February 2018
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: سیستم بانکی کشور در شرایط سرزنده‌ای نیست و نرخ بانکی کمرشکن است که کمتر صنعتی است که با این نرخ بانکی بتواند اداره شود.

بانكداري ايراني رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: سیستم بانکی کشور در شرایط سرزنده‌ای نیست و نرخ بهره بانکی کمرشکن است که کمتر صنعتی است که با این نرخ بانکی بتواند اداره شود.

به ‌گزارش ایسنا، منصور معظمی در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های قابل افتتاح استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نباید در جامعه یاس و ناامیدی وجود داشته باشد بلکه باید با تلاش بیشتر به جوانان امید داده شود.

وی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران تا امروز مدبرانه بوده است، افزود: باید بسیار هوشیار و با دقت عمل شود تا در زمین دشمن حرکت نکنیم.

معظمی تصریح کرد: تمام توان دولت در حوزه اشتغال است تا از رهگذر اشتغال، سرمایه‌گذاری و بهره‌وری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه لازم است به سمت تولید صرفا صادرات‌گرا حرکت کرد، تصریح کرد: تمام ارکان نظام بر این مسئله اتفاق نظر دارند و تلاش این است که اشتغال ایجاد شود.

معظمی با اشاره به اینکه اشتغال یک امر ملی است، گفت: اکنون نقدینگی کشور یک عدد بزرگ است که به معنای وجود پول در کشور است و باید این نقدینگی هنرمندانه مدیریت شود تا به تولید، اشتغال و افزایش بهره‌وری برسد.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه باید به سوی محصولات صادرات‌گرا برویم تا موجب جذب سرمایه‌گذاری خارجی شود، افزود: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران آمادگی دارد تا با پروژه‌هایی که تکنولوژی جدید دارند، شریک شود.

معظمی تاکید کرد: باید در چهارمحال و بختیاری به سوی تحریک تقاضا رفت به دلیل اینکه بخشی از مشکل صنعت به تقاضا مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: سیستم بانکی کشور در شرایط سرزنده‌ای نیست و نرخ بانکی کمرشکن است که کمتر صنعتی است که با این نرخ بانکی بتواند اداره شود.

معظمی اظهار کرد: در بودجه سال ۱۳۹۷ تمهیداتی برای سیستم بانکی دیده شده است که با افزایش سرمایه بانکی قدرت مانور آنان بیشتر خواهد شد و این برای صنعت یک فرصت است.

وی خاطرنشان کرد: سال آینده چشم انداز بهتری نسبت به سال جاری برای صنعت می‌بینیم.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بیان کرد: اکنون ایجاد شغل یک عبادت است.

معظمی در خصوص تعویض خوردهای فرسوده گفت: تعویض ۲۰۴ هزار دستگاه خودروی فرسوده در طول سه سال با میزان ۱۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این امر موجب کاهش مصرف سوخت و آلاینده‌ها برای ناوگان عمومی خواهد شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: