بانكداري ايراني- مدیرتولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس ، از اجرای 100درصدی تعهدات در برنامه تولید تکلیفی گاز از سکوهای در اختیار این مدیریت خبر داد و گفت: تامین 70 درصد از سبد سوخت گازی کشور در پارس جنوبی را بسیار مهم و راهبردی است.
به گزارش میزان، علیرضا عبادی با اشاره به ورود موج جدید سرما از روز گذشته به کشور و افزایش مصرف سوخت گفت: خوشبختانه با توجه به بهربرداری از فازهای جدید ، افزایش تعداد سکوهای گازی و آمادگی کارکنان عملیات تولید ، تولید پایدار گاز از پارس جنوبی همچنان بدون اختلال ادامه دارد.
به گفته عبادی فرایند برداشت گاز از مخزن، ارسال به بخش خشکی از طریق صدها کیلومتر خط لوله ، فراوری در پالایشگاه های گازی و ارسال به خطوط سراسری انتقال گاز، حاصل تلاش شبانه روزی کارکنان عملیاتی در شرایط بسیار سخت آب و هوایی است و چنین شرایطی لزوم مصرف اصولی و بهینه گاز در بخش های مختلف را می طلبد.
مدیرتولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس ، دستیابی به ظرفیت تولید تکلیفی گاز از پارس جنوبی را نشانگر بلوغ کاری کارکنان این شرکت دانست و افزود: در حال حاضر وضعبت تولید در تمامی سکوهای گازی پارس جنوبی با احتساب سکوهای دردست پیمانکاران، حدود 95 درصد تعهدات عملی شده است.
وی راهبری این سکوها را گامی مهم در راستای تمرکز بیشتر بر روند تولید ، نگهداشت و تحقق کامل تعهدات در برنامه تکلیفی تعیین شده عنوان و ابراز امیدواری کرد که این تعهدات با واگذاری سکوهای جدید بطور کامل اجرایی شود.
مدیرتولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس به بهره برداری از ۲۷ سکوی تولیدی این شرکت در میدان پارس جنوبی اشاره و اظهار کرد: درحال حاضر از این تعداد ، 23 سکو به مدیریت تولید و عملیات واگذار شده است.
عبادی با اشاره به این که تا پایان 10 ماه نخست امسال در مجموع 6 سکو از فازهای جدید به مجموعه سکوهای تحت راهبری مدیریت تولید و وعملیات شرکت نفت و گاز پارس افزوده شده، اظهار کرد: با واگذاری سکوهای باقیمانده، شمار سکوهای تحت راهبری این مدیریت به ۲۷ عدد می رسد.
وی تامین 70 درصد از سبد سوخت گازی کشوردر پارس جنوبی را بسیار مهم و راهبردی توصیف کرد و با اشاره به اثرگذاری مستقیم بر ایجاد اشتغال و رشد صنایع پایین دستی گفت: وابستگی ده ها مجتمع پالایشگاهی و صنایع پتروشیمی مستقر در منطقه به منابع گازی این میدان ، وظیفه مهم کارکنان مدیریت تولید و عملیات در زمینه تولید ایمن و پایدار را بیش ازپیش روشن می سازد.
عبادی درباره کیفیت و زمان تعمیرات اساسی سالیانه سکوها را با اشاره به اینکه در زمینه تعمیر تجهیزات وتامین قطعات یدکی برنامه ریزی اصولی صورت گرفته است، اظهار کرد: خوشبختانه در نتیجه این فعالیت ها ، علاوه بر افزایش کیفیت و کاهش هزینه تعمیرات سالیانه، بر اساس برنامه های در دست اقدام، از وقفه های موجود این تعمیرات در روند عملیات تولید کاسته و به دنبال آن بر میزان تداوم تولید افزوده می شود.
روش های پیشرفته مدیریت یکپارچه خطوط لوله درپارس جنوبی اجرا می شود
مدیر تولید و عملیات شرکت در ادامه به پایش هزاران کیلومتر خطوط لوله زیر دریایی و خشکی طرح های گازی پارس جنوبی اشاره کرد و با تاکید بر اهمیت مراقبت این خطوط از نظر خوردگی و صدمات بیرونی، از برنامه های این مدیریت در پیگیری و اجرای روش های پیشرفته مدیریت یکپارچه خطوط لوله ، سکوها و چاهها و نیز کل تاسیسات دریایی (AIMS) توسط مهندسان عملیات تولید و با مشارکت مشاورین واجد صلاحیت داخلی و خارجی خبر داد.
وی همچنین از برنامه ریزی به منظور پیاده سازی سیستم ردیابی شناوری (AIS) به منظور کنترل عبور و مرور دریایی شناورها در محیط پیرامونی خطوط لوله و سکوهای دریایی و با هدف مراقبت از تاسیسات فراساحلی خبر داد و افزود: در این سیستم ، ضمن ردیابی عبور و مرور وسایل حادثه آفرین در محدوده تاسیسات دریایی ، از آسیب های انسانی به این تاسیسات جلوگیری می شود.
بارج های مجهز اقامتی در میدان پارس جنوبی مستقر می شود
عبادی درمورد الزام تامین محل اسکان مناسب کارکنان شاغل در بخش فراساحل باتوجه به افزایش تعداد سکوهای تولیدی ، از برنامه ریزی و انتخاب پیمانکار به منظور تامین بارج های اقامتی خبر داد و گفت: مطابق برنامه مقرر، افزون بر سکوی SPQ1، در دو نقطه دیگر از میدان، بارج های اقامتی با امکانات رفاهی کامل مستقر خواهد شد و به این ترتیب از تعداد نفرات ساکن بر روی سکوهای تولیدی کاسته خواهد شد. ضمن اینکه با وجود کارگاه های تعمیراتی بر روی این بارج ها ، ارسال تجهیزات تعمیراتی از سکو به بخش خشکی متوقف شده و تعمیرات لازم در شناورهای مذکور صورت می گیرد.
مدیرتولید و عملیات شرکت نفت و گاز پارس در ادامه به برگزاری جلسات ماهیانه این شرکت و مجتمع گاز پارس جنوبی در سطح مدیران ارشد اشاره کرد و گفت: این جلسات به منظور هماهنگی هرچه بیشتر و تعامل دو سویه با هدف تولید حداکثری و ایمن از پارس جنوبی و تداوم حفط ارزش در زنجیره صنایع پایین دستی صورت می گیرد.