کد خبر: ۱۲۴۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۶ - 16 January 2018
رییس اداره منابع آب ابرکوه از پدیدار شدن آب در قنات خشک نوش‌آباد و بهبود آب‌دهی قنات جعفرآباد در این شهرستان پس از دور اول خاموشی زمستانه چاه‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.

 بانكداري ايراني - رییس اداره منابع آب ابرکوه از پدیدار شدن آب در قنات خشک نوش‌آباد و بهبود آب‌دهی قنات جعفرآباد در این شهرستان پس از دور اول خاموشی زمستانه چاه‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.

محمدحسین باقری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای موفق اولین دور خاموشی چاه‌های کشاورزی ابرکوه، برآورد کرد با اجرای این طرح 9 میلیون مترمکعبی صرفه‌جویی در مصرف آب اتفاق افتاده است.

وی اظهار کرد: دور دوم خاموشی‌های امسال نیز از اول بهمن‌ماه آغاز خواهد شد و با همکاری اداره برق، جهادکشاورزی و محیط‌زیست تا 21 بهمن‌ماه ادامه دارد.

باقری ادامه داد: بر طبق مصوبه شورای حفاظت منابع آب شهرستان، آب واحدهای تولیدی دامی و مرغداری‌ها اصلاً قطع نشده و در سایر موارد نیز با همکاری جهادکشاورزی، تدابیر لازم برای آب‌رسانی به دامداری‌ها و مراکز پرورش طیور دارای مجوز جهاد، اندیشیده شده است .

رییس منابع آب ابرکوه تصریح کرد: اثر مثبت خاموشی چاه‌های کشاورزی در سال گذشته افزایش 29 سانتیمتری سطح آب‌های زیرزمینی بود و امسال در دور اول شاهد پدیدار شدن آب در قنات نوش‌آباد که کاملاً خشک بوده و بهبود آب دهی قنات جعفرآباد در فراغه بودیم .

باقری در خاتمه تأکید کرد: براساس شاخص‌های اداره هواشناسی، شهرستان ابرکوه هم ‌اکنون در شرایط خشک‌سالی بسیار شدید قرار دارد و لازمه برون‌رفت از این وضعیت صرفه‌جویی در بخش صنعت، کشاورزی و شرب است .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: