بانكداري ايراني -بکارگیری پارامترهای موثر هتل داری ازجمله عواملی است که می تواند صنعت گردشگری پایدار را توسعه داده و در بهبود وضعیت مقاصد گردشگری کاملا تاثیر گذار باشد.
به گزارش خودروکار، محمد خرم طوسی کارشناس گردشگری و هتلداری با بیان اینکه برای ایجاد رونق در صنعت گردشگری پایدار نیاز به حمایت ساختاری و مدیریت کشوری است، تصریح کرد: امروزه گردشگری در جهان به عنوان بخش فعال و اثرگذار در عرصه اقتصاد تبدیل شده است و خوشبختانه در ایران و دولت یازدهم تلاش شده این نگاه در عرصه گردشگری شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه امروزه باید نوآوری و ابتکار در صنعت گردشگری بکار گرفته شود، ادامه داد: در این میان باید بخش خصوصی را فعال کرد و برای رشد صنعت گردشگری در ابتدا مجموعهای از زیرساختهای مرتبط رشد کنند و امکانات لازم برای گردشگران ایجاد شود و مهمترین تأثیر توسعه زیرساختها در صنعت گردشگری تقویت هوشمندانه و آکادمیک صنعت هتل داری است.
این کارشناس هتل داری افزود : رونق صنعت گردشگری و هتل داری در خارج از کشور ، معرفی مزیت های رقابتی و فرصت های گردشگری و سرمایه گذاری ایران در مراکز حضور گردشگران از جمله هتل ها به عنوان یک استراتژی باعث میشود گردشگران داخلی، خارجی و مخاطبین بین المللی نیز از آثار مثبت فرهنگی ، اجتماعی واقتصادی گردشگری ایران بهرهمند شوند.
وی خاطرنشان کرد: معرفی صنایع داخلی و فرصت های سرمایه گذاری یکی دیگر از نتایج توسعه صنعت گردشگری و هتل داری در کشورهای توریستی است که وقتی گردشگری یک کشور رونق پیدا میکند همزمان با آن صنایع مرتبط با گردشگری نیز رونق پیدا خواهد کرد.
این کارشناس هتل داری ادامه داد: کمک به توسعه همکاریهای بینالمللی و تعامل با کشورهای دیگر نتیجه توسعه پایدار صنعت گردشگری خصوصا هتل داری است که باعث تعامل سازنده بین کشورها میشود. گردشگری بهعنوان یک کانال بسیار مهم در دیپلماسی عمومی مطرح است که میتوان با این ابزار باعث توسعه و تعالی گفتگوی ملتها و تمدنها و تقویت روابط فرهنگی تجاری شد، با توجه به اینکه ایران کشوری تمدن ساز بوده و در شکلگیری دیگر تمدنها نیز نقشآفرین بوده است، بنابراین می توان با ایجاد پایگاه های گردشگری و توسعه هتل داری در کشورهای دیگر به ویژه کشورهای منطقه موجب رونق کسب و کار ، اشتغال زایی و جذب سرمایه گذاری شد.