کد خبر: ۱۲۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۱ دی ۱۳۹۶ - 01 January 2018
در پی بروز برخی اغتشاشات محدود و تخریب اموال عمومی که به بروز ناامنی هایی منجر شده، قیمت سکه بهار آزادی هم درپی گرانی ارز روند صعودی به خود گرفته و به یک‌میلیون و ۴۷۸ هزار تومان رسیده است.

بانكداري ايراني - در پی بروز برخی اغتشاشات محدود و تخریب اموال عمومی که به بروز ناامنی هایی منجر شده، قیمت سکه بهار آزادی هم درپی گرانی ارز روند صعودی به خود گرفته و به یک‌میلیون و ۴۷۸ هزار تومان رسیده است.

نرخ فروش دلار هم‌اکنون در تابلوی صرافی‌ها 4303 تومان، یورو 5370 تومان، پوند انگلیس 5884 تومان و درهم امارات 1178 تومان ثبت شده است.

در بازار سبزه‌میدان نیز هر قطعه سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید یک‌میلیون و 478 هزار تومان، سکه تمام‌بهار طرح قدیم یک‌میلیون و 440 هزار تومان، نیم‌سکه 730 هزار تومان، ربع‌سکه 426 هزار تومان و سکه یک‌گرمی 277 هزار تومان قیمت گذاری شده و فروخته می‌شود.

هر اونس طلا در بازار جهانی 1302.8 دلار و هر گرم طلای 18عیار در بازار داخلی 136 هزار و 620 تومان فروخته می‌شود.

کشتی آرای در توضیح دلایل گرانی سکه در بازار گفت: افزایش 28 دلاری نرخ اونس جهانی و همچنین ارز دلیل اصلی رشد 20 هزار تومانی نرخ سکه و سه هزار تومانی قیمت هر گرم طلای 18 عیار شده است.

به گزارش تسنیم، محمد کشتی آرای با بیان اینکه، قیمت اونس جهانی در هفته گذشته افزایش شدیدی داشته است، اظهار داشت: علاوه بر این نرخ ارز از روز گذشته نیز رشد داشته است.

به گفته برخی فعالان بازار ، بروز برخی ناآرامی های اخیر هم در افزایش نرخ ارز و به تبع آن گرای شدن سکه تاثیر داشته و به نظر می رسد، با ادامه برخی اغتشاشات، شاهد گرانی بیشتر ارز و سکه و تشدید گرانی ها و فشارها بر مردم خواهیم بود.
برچسب ها: سکه ، طلا ، دلار
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: