کد خبر: ۱۱۷۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - 07 November 2017
معاون وزیر نیرو در حوزه برق و انرژی گفت: در هفدهمین نمایشگاه برق حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان حضور داشته اند که به ارائه نوآوری پرداختند.
بانكداري ايراني - معاون وزیر نیرو در حوزه برق و انرژی گفت: در هفدهمین نمایشگاه برق حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان حضور داشته اند که به ارائه نوآوری پرداختند.


به گزارش میزان، هوشنگ فلاحتیان در نشست خبری در حاشیه هفدمین نمایشگاه برق اظهار کرد: در هفدهمین نمایشگاه برق حدود ۴۵۸ شرکت داخلی و ۳۱۴ شرکت خارجی از کشورهای مختلف جهان حضور پیدا کردند.

وی افزود: در این نمایشگاه حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان حضور داشته اند که نوآوری های خود را ارائه کردند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به ساخت ۱۰۰ درصدی تجهیزات توزیع برق در داخل کشور خاطرنشان کرد: درحال حاضر ما جزو ۶ کشور اول جهان هستیم که قادر است نیروگاه های مختلف را احداث کند و این نکته حائز اهمیت است که ۹۰ درصد شبکه های انتقال در داخل کشور ساخته می شود.

فلاحتیان بیان کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی این امکان را فراهم می‌کند که شرکت‌های داخلی و خارجی با همکاری هم تولیدات مشترکی داشته باشند و به طبع آن شاهد افزایش صادرات تجهیزات برقی به سایر کشورها باشیم

وی افزود: درحوزه خدمات مرتبط به صنعت برق سالانه حدود ۳ میلیارد دلار صادرات داریم که باتوجه به قابلیت شرکت‌های داخلی می‌توان این رقم را به ۲۰ میلیارد دلار در سال افزایش داد.

معاون وزیر نیرو با اشاره به موانع بر سر راه صادرات عنوان کرد: امیدواریم با تسهیل صادرات علاوه بر تامین نیاز داخل بتوانیم رقم صادرات را به ۲۰ میلیارد دلار در سال برسانیم.

فلاحتیان در ادامه تاکید کرد: اگر شرایط فراهم شود می‌توانیم بیش از ۱۰۰ هزار شغل برای تحصیلکرده‌های حوزه برق ایجاد کنیم. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا شرکت‌های تولید لامپ کم مصرف چینی در غرفه‌های نمایشگاه حاضر هستند خاطر نشان کرد: برخی از شرکت‌های داخلی تولید لامپ کم مصرف با همکاری شرکای خارجی در حال فعالیت هستند از این رو شرکت‌های چینی برای یافتن شریک مناسب در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند.

معاون وزیر نیرو در ادامه تاکید کرد: قسمت‌هایی از نمایشگاه مربوط به کاربران عمومی است و در حال حاضر بیش از ۱۰ شرکت تولیدکننده روشنایی با شرکای خارجی درحال فعالیت اند.

فلاحتیان با اشاره به میزان ظرفیت بهره برداری از نیروگاه‌های تولید پراکنده گفت: درحال حاضر حدود 800 مگاوات بهره برداری شده و حدود 2700 مگاوات قرارداد خرید تضمینی برق با سرمایه گذاران نیروگاه‌های تولید پراکنده منعقد شده به طوریکه افزایش ظرفیت در بخش‌های DG و CHP را به عنوان یک پدافند غیرعامل در برنامه داریم.

وی در ادامه تصریح کرد: وزارت نفت با برداشتی که از قانون داشته اعلام کرد که نرخ تحویل گاز به نیروگاه‌های تولید پراکنده باید با تعرفه صنعتی محاسبه شود و از طریق محاسبات جدید، تعداد 17 نیروگاه را در سراسر کشور به علت بدهی با قطع گاز تعطیل کرده است.

معاون وزیر نیرو با اشاره به مذاکراتی با مجموعه وزارت نفت و هیئت دولت خاطرنشان کرد: قرار بر این شد که در هفته‌های آتی تدابیری در دولت اندیشیده شود و در قالب آیین نامه اجرایی تبصره 14 قانون بودجه سال 96، این موضوع تعیین تکلیف شده و با صحبت هایی که صورت گرفت، نرخ گاز واحدهای تولیدپراکنده به نرخ قبلی باز گردد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: