می توانید از خود خلاقیت به خرج دهید و انواع ادویه های مورد علاقه تان را به این دستور پخت اضافه کنید تا بیشتر از این صبحانه دلچسب لذت ببرید.
مواد لازم:
2 قاشق چای خوری روغن کانولا
2 فنجان پیاز که به صورت عمودی برش خورده باشند.
4 فنجان برگ اسفناج
8 عدد تخم مرغ بزرگ که کمی هم زده شده باشند.
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
سه چهارم فنجان پنیر سوئیسی ( یا پنیز پیتزا )
روش پخت:
فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک ماهی تابه که بتوان در فر هم از آن استفاده کرد را روی شعله با حرارت متوسط گرم کنید. روغن را اضافه کنید، تکانش دهید تا ماهی تابه چرب شود. پیاز را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را تفت دهید. اسفناج را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزیدش.
تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. میکس تخم مرغ را روی سبزیجاتی که در ماهی تابه است بریزید. آنقدر بپزید تا لبه های تخم مرغ به مرز آماده شدن برسند، چیزی حدود 2 دقیقه. به آرامی لبه ی میکس تخم مرغ را بلند کنید و ماهی تابه را خم کنید تا قسمت های نپخته میکس تخم مرغ با ماهی تابه تماس پیدا کنند. 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که مطمئن شوید کاملا آماده شده است به پختن ادامه دهید. پنیر را روی محتویات ماهی تابه بریزید.
ماهی تابه را به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که مرکزش آماده شود در فر قرار دهید. سپس بلافاصله فریتاتا را به یک ظرف مخصوص سرو انتقال دهید و به 6 قسمت مساوی برش دهید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده می باشد. هر وعده شامل یک برش از این غذا است.
مدت زمانی که برای آماده کردن مواد نیاز دارید، 8 دقیقه است و در کل تا آماده شدن غذا 32 دقیقه وقت می برد.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.
کالری: 185
کالری از چربی در یک وعده: 0/0 درصد
چربی در یک وعده: 12.2 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 4.8
چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.9 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 2 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 6.6 گرم
فیر در یک وعده: 1.4 گرم
کلسترول در یک وعده: 295 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1.9 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 246 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 168 میلی گرم
منبع: سایت دکتر کرمانی