کد خبر: ۱۰۴۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - 06 June 2017
تفاهم‌نامه همکاری در حوزه سلامت اجتماعی میان بانک قرض الحسنه مهر ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به امضاي دکتر مرتضي اكبري مديرعامل بانك و دكتر سيد محمدهادي ايازي معاون امور اجتماعي وزير بهداشت رسيد.

تفاهم‌نامه همکاری در حوزه سلامت اجتماعی میان بانک قرض الحسنه مهر ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي به امضاي دکتر مرتضي اكبري مديرعامل بانك و دكتر سيد محمدهادي ايازي معاون امور اجتماعي وزير بهداشت رسيد.

به گزارش اداره روابط عمومی و بازاریابی بانک قرض الحسنه مهر ایران، بر اين اساس مقررشد تا طرفين در اين تفاهم نامه در زمينه هاي توسعه خدمات بهداشتي، درماني و آموزشي در چارچوب مسئوليت هاي اجتماعي خود همکاري نمايند، در اين تفاهمنامه که با محوريت خيرين سلامت اجرايي خواهد شد همچنين بر ارتقاى سرانه سطح سلامت عمومي از مسير اجرايي شدن مفاد آن تاکيد شده است.

از آنجایی که بیماران از جمله اقشاری هستند که در معرض مشکلات عديده مالي قرار مي‌گيرند با اجرايي شدن چنين طرح‌هايي بخش عمده‌اي از نگراني‌هاي اين قشر حل خواهد شد.

در همین راستا در خصوص مزیت‌های اجرایي شدن اين اقدام، نظرات تني چند از نمايندگان مجلس را از جمله رسول خضري، عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، سهيلا جلودارزاده، عضو کميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي، شهاب نادري عضو کميسيون اقتصادي در مجلس شوراي اسلامي و هادي قوامي عضو کميسيون برنامه و بودجه جويا شده ايم كه در ادامه مي آيد:

رسول خضری: 
این تفاهم نامه یک پشیبان مالی براي بيماران صعب‌العلاج است
 
 

رسول خضری در خصوص تفاهم‌نامه همکاری وزارت بهداشت با بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: طرح تحول سلامت توانست بسیاري از مشکلات حوزه سلامت را رفع کند ولي از آنجائيكه همچنان مشكلات در اين حوزه باقي است بايد فكري مي‌شد كه بيماران صعب‌العلاج نيز بتوانند هزينه درمان خود را فراهم كنند. 

او افزود: وزارت بهداشت با امضای این تفاهم نامه یک پشیبان مالي براي اين بيماران درنظر گرفته است که مي‌تواند از مشکلات اين حوزه بکاهد.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان گفت: این تفاهم‌نامه براي جذب افراد خير در حوزه سلامت منعقد شده است تا از اين طريق به مراکز آموزشي و درماني که در حوزه بيماران نيازمند فعال هستند کمك شود و اين مراكز بتوانند با كاستن كمبودهايشان گام‌هاي موثرتري را در اين زمينه بردارند.

خضری ادامه داد: با توجه به استعداد و توانمندی‌های بالای مردم خصوصاً در زمينه‌هاي مشارکتي بايد سامان دهي جامع تر و مطلوب تري به منظور خدمت رساني به بيماران صعب العلاج صورت پذيرد. با بهره گيري از يک مديريت هماهنگ و مطلوب مي توان زمينه ارائه خدمات کامل تر و بهتري را در حوزه بيماران سرطاني فراهم آورد.

او با تاکید بر هماهنگی بین بخشی ميان موسسات و دستگاههايي که در زمينه کمک به بيماران خاص و سرطاني فعاليت مي كنند اظهار داشت: ايجاد بانك اطلاعاتي جامع درخصوص بيماران صعب‌العلاج مي تواند در برقراري هماهنگي و مديريت بهتر در اين رابطه موثر واقع شود.او در پايان ابراز اميدواري كرد با ساماندهي و مديريت خدمات ارائه شده به بيماران نيازمند، بتوان خدمت رساني كامل و مطلوب را فراهم آورد.

سهیلا جلودارزاده: 
این طرح روحیه کمک‌رسانی به بیماران در ميان مردم را تقويت خواهد کرد
 
 

سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران ضمن اشاره به تفاهم نامه همکاری وزارت بهداشت با بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: هزينه‌هايي همانند فرانشيز صورت حساب‌هاي بيمارستاني، مابه تفاوت قيمت‌هاي داروي بيماران، هزينه‌هاي جانبي بيماران خاص و هزينه‌هاي نگهداري در منزل بيماراني که تحت پوشش بيمه پايه نباشند از جمله مشکلات بيماران صعب العلاج است.

او با تاکید بر ضرورت توجه به برخی بیماری ها از جمله سرطان و ام اس، افزود: وزارت بهداشت همانگونه که براي گروه‌هاي آسيب‌پذير مانند زنان باردار هزينه‌هايي را پرداخت مي‌کند بدون شک ضرورت دارد تا بيماران صعب العلاج را نيز مورد حمايت قرار دهد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: تفاهم نامه همکاري وزارت بهداشت و بانک قرض الحسنه مهر ايران مي تواند کمك خوبي براي بيماران باشد، چراكه اين بانك به عنوان پشتيبان مالي ميتواند با جلب حمايت خيران شرايط مناسبتري را براي كمك به محتاجان فراهم كند.
جلودارزاده گفت: اقدامات این چنینی می‌تواند روحيه کمک‌رساني به بيماران را در ميان مردم تقويت کند و به آنها انگيزه دهد که با هدفمندي به كمك بيماران بشتابند.

شهاب نادری: 
حمایت از بیماران یک وظیفه اجتماعي است
 
 

شهاب نادری در نیز با اشاره به تفاهم نامه بانک قرض الحسنه مهر ایران با وزارت بهداشت گفت: اقدام بانک قرض الحسنه مهر ایران در حمايت از بيماران نيازمند جاي تقدير دارد، اين بانک مي تواند با استفاده از کمك هاي مردمي و همچنين خيرين وام و تسهيلات به بيماران اعطا كند.
او افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌تواند با مدیریت حساب ، هم کمک مالي در اختيار بيماران و مراکز درماني قرار دهد و هم مي تواند با تشويق كمك رساني به بيماران حمايت هاي خوبي را جلب كند.

این عضو کمیسیون اقتصادی در مجلس شوراي اسلامي، ادامه داد: اينک وظيفه اجتماعي است تا از بيماران صعب‌العلاج حمايت کنيم ضمن آنکه زماني كه سياست هاي جمعيت را تدوين مي كنيم لازم است حمايت هايي را در دستور كار قرار دهيم كه افراد بدانند در صورت بروز مشكل، جامعه تمام قد از آنها حمايت خواهد كرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: بیماران صعب العلاجي که نيازمند طي کردن پروسه‌اي خاص از درمان هستند بايد تحت پوشش و حمايت وزارت بهداشت قرار گيرند. اگرچه بيماران صعب العلاج مانند سرطان يا ام. اس تحت پوشش بيمه هستند اما مي طلبد با قرار گرفتن در زمره بيماري هاي خاص حمايت هاي بيشتري از آنها شود چراکه هزينه هاي درمان آنها بسيار زياد است.

وی افزود: بیماران صعب‌العلاج باید در یک سطح حمايتي همانند بيماري‌هاي خاص قرار گيرند واگر ما براي بيماري‌هاي خاص امکانات دهيم بايد اين امکانات شامل بيماران سرطاني، ام.اس يا بيماران پروانه‌اي شود؛ در اين ميان اگر نياز به حمايت مجلس از لحاظ قانونگذاري وجود داشته باشد نمايندگان اين آمادگي را دارد تا از اين بيماران حمايت کند.

نادری گفت: با توجه به گسترش علم و دانش و روز افزون شدن تکنولوژی ها، شاهد بروز بیماری‌هاي متفاوت و صعب العلاجي هستيم که مي‌طلبد وزارت بهداشت با شناسايي اين بيماري ها در صدد حمايت بيشتر از آنها برآيد.

هادی قوامی: 
ساماندهی کمک ها از طریقی سیستم بانکي مي‌تواند نتايج خوبي را به بار آورد
 
 
 
هادی قوامی عضو کمیسیون برنامه و بودجه نيز در رابطه با ورود بانک قرض الحسنه مهر ايران جهت همکاري در طرح ارتقاى سلامت عمومي اظهار داشت: کمك خيران و نهادهاي مختلف به بيماران همواره مرسوم بوده است، كمك هاي پراكنده نمي تواند نتايج منجسم و پابرجايي داشته باشد. از انجائي كه هزينه درمان بيماران صعب العلاج هزينه بر و بالاست ضرورت دارد كه علي رغم بودجه دولتي به كمك‌هاي ديگر توجه شود.

او گفت: ساماندهی کمک ها از طریقی سیستم بانکي مي‌تواند نتايج خوبي را به بار آورد. حال که بانك قرض الحسنه مهر ايران در اين زمينه فعال شده بسيار مطلوب است و مي‌توان به نحو شايستهاي از اين پتانسيل به نفع بيماران استفاده كرد.

این نماینده مجلس گفت: این طیف از جامعه عليرغم اينکه بعضا” از نهادهاي متولي ، خدمات اوليه را دريافت مي کنند اما شرايط خاص بيماري چتري از نااميدي بر سر آنان گشوده و بودن يک بيمار صعب العلاج در خانواده اي بخش اعظمي از بنيانهاي اقتصادي و رواني خانواده را تحت تأثير قرار مي‌دهد برخي از اين عزيزان فاقد امکانات افزونتر براي تامين نيازهاي اساسي و حياتي خود بوده و ضرورت رسيدگي ويژه به امور آنان با استفاده از كمكهاي مردم خير و نوع دوست در مقطع كنوني محسوس است.

قوامی اعلام کرد: می‌توان با بهره گیری از نيات خيرخواهانه و کمک هاي مردمي در رفع نيازهاي بيماران صعب العلاج ،ايجاد شبکه اجتماعي مردمي كارآمد از طريق حامي يابي براي كمك به بيماران صعب العلاج، كمك از طريق درگاه اينترنتي با استفاده از كارتهاي بانك هاي عضو شبكه شتاب كمك خيران را توسعه داد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: