باغ سنگی بی شک از زیباترین و خاصترین جاذبههای گردشگری استان کرمان و صد البته کشور محسوب میشود و قطعا نمونه آن را در هیچ جای دیگری نخواهید دید.
به گزارش میزان، باغ سنگی که شاید بتوان درختان آن را نمونههای خوبی از هنر مفهومی برشمرد، در 45 كیلومتری جنوب شرقی سیرجان و در نزدیك روستای بلورد قرار دارد و نشانه اعتراض مردی است که روزگاری از راه همین درختانی که حالا خشک شده اند و نابارور، روزگار می گذرانیده است.
درختانی که باروریشان ختم به رویش سنگ از دل شاخههایشان است، سنگهایی که روزگاری در کسوت واژه های ناگفتنی پیرمردی بی زبان به کمک او آمدهاند و روی شاخهها سوار شده اند.
این باغ بی شک از زیباترین و خاصترین جاذبههای گردشگری استان کرمان و صد البته کشور محسوب میشود و قطعا نمونه آن را در هیچ جای دیگری نخواهید دید.
درختان این باغ تشکیل شده اند از تنه های درختان خشکیده و سنگهایی که از شاخ و برگ درختان آویزان است.
داستان این باغ از آنجا آغاز شد که درویش خان اسفندیاری که از زمین داران سیرجان محسوب می شد، در سال 1340 پس از اجرای طرح اصلاحات ارضی میزان قابل توجهی از زمینهای خود را از دست داد و در نهایت به دلیل عدم آبیاری زمینهای بارورش که سالها برای آبادی آنها تلاش کرده بود، جلوی چشمانش خشک شد.
پرویز کیمیاوی کارگردان شهیر ایرانی در سال 1355 فیلم باغ سنگی را با حضور خود درویش خان به عنوان بازیگر نقش اصلی و با حضور دیگر اهالی باغ سنگی می سازد. نکته جالب اینجاست که فیلم باغ سنگی پرویز کیمیاوی جایزه خرس نقره ای جشنواره فیلم برلین را در سال 1976 از آن خود کرده است.
این باغ دیدنی در محدود 45 کیلومتری شرق سیرجان در جاده بافت، بعد از بلورد، حیدرآباد و میاندوآب تابلوی بزرگی در کنار جاده ورود شما را به منطقه نمونه گردشگری باغ سنگی خوش آمد می گوید. در اطراف باغ سنگی سیرجان، زنبورخوارها و پرندگان شکاری زیادی دیده می شود.