کد خبر: ۹۷۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - 20 March 2017
به دنبال ایجاد رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت صنایع غذایی و کنترل کیفی در دانشگاه هستیم، همچنین به تأسیس دانشکده بهداشت نیاز داریم.
معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: به دنبال ایجاد رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت صنایع غذایی و کنترل کیفی در دانشگاه هستیم، همچنین به تأسیس دانشکده بهداشت نیاز داریم.

دکتر علی موحد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه 487 دانشجو در شش رشته در دانشکده علوم پزشکی شوشتر تحصیل می‌کنند، در خصوص برنامه‌های این دانشکده برای تبدیل شدن به دانشگاه، اظهار کرد: در حال تدوین برخی برنامه‌های استراتژیک برای دانشگاه هستیم.

 وی ادامه داد: برنامه‌های کوتاه‌مدت ما اکنون اغلب بر پایه طرح تحول نظام آموزش پزشکی هستند. ارائه برخی بخش‌های دروس به صورت مجازی، فعال‌سازی مرکز آموزش مداوم دانشگاه، راه‌اندازی مرکز EDC یا مرکز مطالعات آموزش پزشکی، توانمندسازی اساتید، فعال شدن شورای آموزشی و پژوهشی دانشگاه و تدوین سرفصل‌های آموزش از جمله برنامه‌های ما در این زمینه هستند.

  معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به برنامه دانشگاه برای افزایش ظرفیت پذیرش رشته پرستاری و فوریت‌های پزشکی در این دانشکده در سال جاری، افزود: تأسیس رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت صنایع غذایی و کنترل کیفی در دانشگاه در برنامه‌ کاری ما قرار دارد. پروپوزال‌های این دو رشته تهیه شده و تأسیس این رشته‌ها در دستور کار قرار دارد.

  موحد در خصوص دانشکده پیراپزشکی در دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: این دانشکده سالانه 120 دانشجو جذب می‌کند. تاسیس دانشکده پیراپزشکی گامی در راستای تبدیل دانشکده علوم پزشکی شوشتر به دانشگاه است. همچنین در تلاش هستیم تا یک دانشکده بهداشت تاسیس کنیم که تاسیس این دانشکده نیز در دست اقدام است.

  وی درباره فعالیت‌های فرهنگی دانشکده علوم پزشکی شوشتر، گفت: شورای فرهنگی دانشکده امسال تاسیس شد و ایجاد کانون قرآن و عترت نیز در دستور کار قرار دارد و در جلسه آینده شورای فرهنگی دانشگاه مطرح می‌شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: